2777
2789

امروز از اون روزایی که واقعا حوصله کار کردن ندارم حتی ح. صله شوهرمو بچمو دوست دارم واقعا تنهای باشم و فقط بخوابم خسته ام واقعا از لحاظ روحی اصن حالم خوب نیست😭😭😭

خدایا امیدم فقط به خودته....... 

منم از شنبه ها بدم میاد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی ماها این حس روتاحالا تجربه کردیم بعضی روزا آدم انرژی داره بعضی روزاهم حوصله هیچ کاری نیست که معمولا قبل از پریودی این حسا سراغ آدم میاد

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

امروز رو فقط بذار برای کارهای مهم

استراحت کن

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

منم گاهی اوقات اینطوری میشم

عزیزم کار همیشه هست

بذار وقتی واقعا انرژی داشتی انجام‌بده 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

همه ی ماها این حس روتاحالا تجربه کردیم بعضی روزا آدم انرژی داره بعضی روزاهم حوصله هیچ کاری نیست که م ...

فک کنم هم ماله پریودیته نزدیکه اخه😢

کارای خونه رو نکن شامو ناهارم حاضری بگیر بخواب

هیچ کاری نکردم فقط ظاهری مرتب کردم ولی بقیه کارارو مجبورم بچه مدرسه ایی دارم😢

اشکالی نداره. اصلا لزومی نداره خونه برق بزنه وقتی حالتون خوب نیست. یه نوشیدنی گرم بخور. سرتو بزار و بگیر بخواب وقتی از خواب پاشی حالت بهتر میشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن