2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا شکر خدا خواست خدا بود منم اصلا ناراحت نیستم ایشالا خودش کمکم میکنه

خب پس خداروشکر صددرصد خداخودش داده خودشم کمک می‌کنه شک نکن...خیروبرکتش روتوزندگیت میبینی...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بله حتما عصر میرم سونو

انشاالله ک چیزی نیست و همه چی نرماله توکل ب خدا

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بله حتما عصر میرم سونو

چند ساله ازدواج کردی😍

چند قلو😍🤤

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
ممنون عزیزم از دعای شما چشم حتما

چشمت روشن به جمال نورانی مهدی فاطمه عجل اللّٰه تعالی فرجه الشریف عزیزدل😍 

ممنونم 😍

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
وای عزیزم تورو خدا وقتی رفتی سونو بیا خبر بده ببینیم چی شد 😍 بتا منم بالا هزار بود ولی خو یه قلو ش ...

برای اسی خیلی بالاس 18هزار 

انگار رتبه کنکوره😂😂😂😂😂😂

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

😑😑😅😶‍🌫️ نگوووو با قرص اورژانسی باردار شدم

عزیزم واقعا با قرص اورژانسی باردار شدی؟ چه قرصی خوردی؟ من روکین میخورم ولی یکم علائم دارم و ماه اولی هست که میخورم 

عزیزم شماهم همون ۲۱ روزه ها میخوردین؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید 🥺🙏🏻

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍