2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتا بالاست 

یه سونو میفرستت دکتر احتمالا 

دوقلو زایی ندارین؟

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یا حسین بخدا دوتا بچه دارم..😑😑😑

حالا برو سونو شاید هم یه دونه باشه اما هرچیییی شد خواهش میکنم به همین امام حسین که گفتی ناشکری نکن

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یعنی ناخاسته بوده؟ ماه چندمی؟ توروخدا نگو نمیخاستیش خدا بهت داده حتما قدمش خیره😍وزندگیتو شیرین می ...

آره عزیزم دقیقا دوتا بچه کوچیک دارم ولی دیگه خواست خدا بودتاز فهمیدم پری نشدم دیگه

نمی‌دونم الان بتا بالاس یا نه عصر قرار برم سونو

بالاس حتما برو ممکنه چند قلو باشه یا از چیزه دیگه باشه ولی پیگیر باش

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
حالا برو سونو شاید هم یه دونه باشه اما هرچیییی شد خواهش میکنم به همین امام حسین که گفتی ناشکری نکن

نه اصلا شکر خدا خواست خدا بود منم اصلا ناراحت نیستم ایشالا خودش کمکم میکنه

نمی‌دونم الان بتا بالاس یا نه عصر قرار برم سونو

وای عزیزم تورو خدا وقتی رفتی سونو بیا خبر بده ببینیم چی شد 😍

بتا منم بالا هزار بود ولی خو یه قلو شد 

همش حس میکردم دو قلو یا سه قلو دارم

خیلی باحاله 

إن شاءللّٰه هر چی هست یا هستن قدمشون پر از خیر و برکت باشه و عاقبت بخیر بشه با بشن 😂🤩😍

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱