من با شوهرم چندین سال دوست بودم.اواخر دوستیمون هی علاقه پیدا کرد به سفرطولانی با موتور سنگین،تو اینستاهم همش با پسرایی دوست شده که مثلا با موتور از مشهد میان شمال.اما من بهش میگفتم از موتور خوشم نمیاد.حالا حدود یساله که عقد کردیم.دیشب دوباره گفت میخوام موتور بخرم باید سالی یکی دوبار بریم سفر،مابقیش با ماشین.من مخالفت کردم اونم گفت خب باشه پس اجازه بده من تنها برم،گفتم تنها برو ولی اومدی خونه دیگه از هیچی خبری نیست(رابطه و اینا).اونم عصبی شد گفت اگه قرار باشه انقدر سخت بگیری که پس موندنمون باهم چه فایده داره جداشیم بهتره اونجوری میتونم با موتور برم مسافرت خارجی. من که میگم دوتایی بریم تو قبول نمیکنی.منم خیلی بهم برخورد زدم زیر گریه.اما اومد از دلم دراورد گفت یه غلطی کردم واسه خودم.اما درنهایت باز راضیم کرد سالی یکی دوبار با موتور بریم سفر.کسی تجربه داره بچه ها؟؟من خیلی ناراحتم از این قضیه😭😭نمیتونم از خرید موتور منصرفش کنم چون واقعا عاشقشه.خیلی رومخمه این قضیه.حرف دیشبشم خیلی دلمو شکوند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سه تا خانواده بودن زن و شوهر ازین موتور گنده ها داشتن
تجهیزات کامل
خیلی خوشتیپ و شاد گفتم چقدر خوبن اینا
حیفه واقعا بنظرم یه بار امتحان کن خیلی لذت داره
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
والا من خودم تجربه ندارم ولی خب حالا یبار برو شاید خوش گذشت🤣🤭❤️
این دیگه دعوا کردن نداره ک
(اگه در آینده منو با موتور شمال نبرد چی؟😉🤭😝🥺)
البته بدون ساک و چمدون و....
این چیزا باشه ک کلا کنسله
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه