|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم مرگ دست خداست ادم معتادم هست تا۹۰سالگی عمرکرده
واقعا پس چرا میگن اعتیاد میکشه البته کسیکه با ۴۰ سال سن اینقدر پیرشده انگار پیرمرد ۸۰ ساله است یعنی مواد نابودش کرده یعنی بازم بااون صورت و قیافه پیرش مواد نابودش کرده بازم عمر میکنه
اگه کارتون خواب بشه آمپول بزنه تو سرما و گرما بمونه نذارید بیشتر بره تو منجلاب ببرینش کمپ
نه بابا نامزدم معتاده البته از اون ثروتمندا ازم جدا شده ازاون لحاظ خیلی اذیتم کرده میخوام باون مواد که کل صورتشو پیر و چروکیده کرده جسمشم بمیره چون به طرز وحشتناکی ولم کرد اونم یه معتاد
اگه به اندازه بدنشون بکشن هیچیشون نمیشه ولی بعضی زیاد میکشن سنگ کوب میکنن
راس میگی طرف من ۴۰ سالشه کل صورتش چروکیده وانگار سوخته وسیاه لباش آویزون کل صورتش چروک و قرمز شده یعنی بیشترازظرفیت میکشه البته بشدت مشروبم میخوره بامواد به نظرت زیاد عمرمیکنه بااین شرایطی که گفتم