2777
2789

بچه ها من موهام یکم مواج هست. طول روز حدود 12 ساعت اینا زیر مقنعه هست. بعد یکم وز میشه و گره میخوره تو هم. نمیتونم بازش کنم. نرم کننده بگیرم یا سرم مو؟

نرم کننده ارزون تره اما  قیمت برام مهم نیس یه چیزی میخام که دیگه مث سیم ظرف شویی نشه موهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ماسک مو بخر بعد حمام بزن بعد هم سشوارکن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

من بعد حمام با موی خیس ماسک موی کاترومر میزنم بعد سشوار میکشم عالیه هر چی بگم کمه

قدش بلنده و سفیده یه برچسب مشکی روشه

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

جفتتشم ریزش مو میاره قبل حموم روغن زیتون بزن بعد حموم  روغن بادوم ماسک مو یا روغن ارگانم عالی ...

روغن بادوم امتحان کردم. تاثیری نداشته 

کلا چیزای روغنی به دردم نمیخوره.

اما ماسک مو بایدامتحان کنم

آره فکر کنم ماسک مو خوبه

عالیه 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
مرسی عزیزم

فداات گلمـــ

مرسی عزیزم الان سرچ میکنم ببینم چطوریه

خیلی عالیه من خیلی راضیم قیمتشم ب نسبت حجمش خوبه خدایی

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#