2777
2789
عنوان

تمیز کردن ریشه های قالی

2991 بازدید | 20 پست

دوستان سلام.

قالی رو شستم،پهن کردم ک خشک بشه.رنگ ریشه هاش کدرشده.

کسی میدونه چطوری باید تمیزکنم.یعنی دوباره ریشه هاشو بشورم یا بعداز پهن کردن میشه تو خونه با چیزی تمیزکرد؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

من همیشه قالی های مامانمو ک میشوریم ریشه هاشو با صابون مراغه میشوریم خییییلی تمیز میشه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
من همیشه قالی های مامانمو ک میشوریم ریشه هاشو با صابون مراغه میشوریم خییییلی تمیز میشه

ممنون ک جواب دادی.

موقع شستن تمیز شد اما بعد از پهن کردن انگار آب قالی اومده پایین و رنگش کدر شده

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینجور که آویزونه تاید و وایتکس بزن به ریشه‌ها،شیلنگ بگیر بشور،وگرنه همونجور زرد میمونه.

فک کنم کامل آب و کف فرشو نگرفتین آب چرکا اومده دم ریشه‌ها.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

ممنون ک جواب دادی. موقع شستن تمیز شد اما بعد از پهن کردن انگار آب قالی اومده پایین و رنگش کدر شده

ای بابا.. نمیدونم والا. ولی مگه ریشه هارو نمیدی داخل؟؟؟میتونی ریشه هارو بشوری فقط؟؟؟ 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
همینجور که آویزونه تاید و وایتکس بزن به ریشه‌ها،شیلنگ بگیر بشور،وگرنه همونجور زرد میمونه. فک کنم کا ...

گرفتیم خواهر.

قالیم تازه قالیشویی بوده.پسرمو از پوشک گرفتم نجس شد.

تمیز بود اما بازم تاید زدیم.جالبه کف کاملا تمیزبود ک پشیمون شدم چراتاید زدم اما ریشه ها کدر شده

ای بابا.. نمیدونم والا. ولی مگه ریشه هارو نمیدی داخل؟؟؟میتونی ریشه هارو بشوری فقط؟؟؟ 

میذارم زیر فرش.اما فکرش آزارم میده.

ی طرف قالی ک تو حیاطه میشه شست اما اونطرف دیوار شلنگ نمیرسه.مگر اینکه باز ب شوهر بینوام بگم جابجا کنه

گرفتیم خواهر. قالیم تازه قالیشویی بوده.پسرمو از پوشک گرفتم نجس شد. تمیز بود اما بازم تاید زدیم.جال ...

آخه من خودم یبار تو خونه فرش شستم،شوهرم خوب همکاری نکرد هی گفت بسه،خوبه،تمیز شد.بعد که فرش خشک شد،دیدم‌تمام ریشه‌هاش زرد شده،کلی غر زدم بهش.😅

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

میذارم زیر فرش.اما فکرش آزارم میده. ی طرف قالی ک تو حیاطه میشه شست اما اونطرف دیوار شلنگ نمیرسه.مگر ...

وای منم اینطوریم اگ حتی تودید نباشه اذیتم میکنه.. عیب نداره اگ همسرت میتونه جابجا کنه انجام بده تا وقتی پهن کردی ب دلت بشینه

من دستمال وایتکسی میکشم

تمیزمیشه؟

اینطرف رو میشورم اونطرف رو دستمال میکشم ببینم چی میشه.ممنون

@راهنماگرفتاران  

@راهنماگرفتاران    

سلام گلم.تاپیکات ک همه قفلن.

درخواست هم دادم یاندیدید یا قبول نکردید.

زندگیم بد بهم ریخته.کمکم میکنید؟

شک ب دعا و طلسم هم ندارم.سوره تکویر رو میخونم.بقیه کاراهم باید همزمان انجام بدم؟

سلام گلم.تاپیکات ک همه قفلن. درخواست هم دادم یاندیدید یا قبول نکردید. زندگیم بد بهم ریخته.کمکم میک ...

عزیزم قبول کردم .

دودکردنیا رو میتونی هروقت خواستید انجام بدید بقیه برا بعد پیدا کردن دعا یی چیزی

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

عزیزم شما داری می‌خونی واسه آزمون آموزش و پرورش منم دارم میخونم میشه بگی است چی میزنی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده