2777
2789

با ي پسری اشنا شدم رابطمون خیلی خوب بود همه چیزمون مچ بود خیلی با هم اوکی شدیم واقعا همو دوست داشتیم اعتماد کامل داشتیم

چهار ماهه که با همیم

ولی من اواخر حس کردم سرد شده تا اینکه کلا رابطمونو کات کرد

کنجکاو شدم و بعد کلی کنکاش بهم کفت که تو قبل من بهت تجاوز شده و من اینو فهمیدم  تو با کسایی بودی که من اصلا ازشون خوشم نمیاد نمیتونم تورو برای ایندم انتخاب کنم. گذشته ات برام مهمه

از وقتی این موضوع رو فهمیدم زندگی برام هیچ معنی نداره، گذشته تلخم زنده شد با اینکه هیچ کدومش تقصیر من نبوده و هیچ کدومشو دوست نداشتم اتفاق بیفته، با کسی ام که میگه دوست بودی در حد یک هفته بوده و بعد ازینکه فعمیدم چ ادمیه رابطمو قطع کردم، ولی هیج حوره قبول نمیکنه میکه تو ادم اینده من نیستی

واقعا نابود شدم از خودمو همه متنفرم😔

برو خدا رو شکر کن که رفته.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

داری میگی تقصیر تو نبوده

پس چرا وقتی تقصیرت نبوده از خودت متنفری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داری میگی تقصیر تو نبوده پس چرا وقتی تقصیرت نبوده از خودت متنفری

چون کذشتم داره روی ایندم تاثیر میذاره، خیلی دوسش دارم اونم داره ولی نمیتونه ازین موضوع بگذره، با اینکه خودظ وکیله و هزارتا پرونده تجاوز زیر دستشه و همیشه مردارو فحش میده ولی میکه نمیتونم هضم کنم اینو

چون کذشتم داره روی ایندم تاثیر میذاره، خیلی دوسش دارم اونم داره ولی نمیتونه ازین موضوع بگذره، با این ...

خب مگه تو خواستی که گذشته‌ات رو آینده‌ات تاثیر بذاره؟ من متوجه نمیشم تقصیر تو این وسط چیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

وقتی میام تو این سایت انگار با عجایب رو به رو می شم،،تو رو خدا به خودتون بیاین،،به خدا قسم اگه خواهر یا دخترم داشتم همین حرفا رو بهش می زدم،،مردی که تو تجاوز تو رو مقصر بدونه به هیچ دردی نمی خوره،،واقعیتش اینه تو رو کالا می بینه،،حقیقتش همینه که یه نفر بهت دست زده و ببخشیدا ولی به درد نمی خوره،،به قول خودشون دست دومه انگار،،تو تفکراتشون چیزی جزء این نیست وگرنه به خاطر تجاوز ول نمی کرد بره،،این جور گفتم که بهت بربخوره به خودت بیای،،باید بهت بربخوره تا نشینی غصه ی همچین مردی رو بخوری،،اونی که گذشته براش مهمه گذشته ی خودش هم پاک پاک بوده؟؟بهت قول میدم نبوده چون همچین مردی خودش رو حق دار و زن رو زیر دست می دونه،،از رو عقایدش می گم نه از روی این که بگم نه الان همه ی مردا قبل از ازدواج فلانن و بهمانن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

متاسفم که آذار دیدی.ولی ببین واقع بین باش.هرکسی حق داره به هر دلیلی اون یکی رو نخواد.بدون که تو محیط کوچیک قبول این چیزا خیلی سخته.اتفاقا خوب شد که الان رفت اگه نامزد بودین چی؟

مرا خود با تو چیزی در میان است                                                   وگرنه روی زیبا در جهان است
دکتر مال پارسال بود😂😂😂😂 تمام شد.

گلم من توسط دایی خودم خاستن بهم تجاوز کنن شوهرمم باهاش بودم همه چیزو بهش گفتم قبل ازدواج ی دوهفته باهام کات کرد ولی خودش دوباره اومدسمتم گفت متوجه شدم مقصرتونبودی الانم ی بچه دارم

متاسفم که آذار دیدی.ولی ببین واقع بین باش.هرکسی حق داره به هر دلیلی اون یکی رو نخواد.بدون که تو محیط ...

حق داره، ولی نه توی اوج احساساتو و وابستکی، بهم کفت من قبل اینکه بیام توی رابطه اینارو میدونستم، ولی باهات وارد رابطه شدم ببینم داستان چیه، الان تقصیر کیه؟ تو ک میدومستی و واست مهم بود چرا اومدی اصلا، الانم که زده توی فاز اینکه من کنارتم ولی ی جور دیگه، من کنارتم ولی اینده ای نداریم، من دوستت دارم ولی رابطمون مثل قبل نیست