2777
2789
عنوان

ترک ها و تهرانی هایی که با شمالی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 68 پست
حقیقته گلم،،فدات عزیزم،،همچنین.🥰🥰

😍🫂🤍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فرهنگ گلستان کلا با خود شهرای اطرافش مثل مازندران هم متفاوته چه برسه دورتر

آره بستگی داره ترکمن باشن یا نه

اقوام مختلفی هستن اونجا

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
عزیزم فرهنگ گلستان کلا با خود شهرای اطرافش مثل مازندران هم متفاوته چه برسه دورتر

ترکمن ها خیلی فرهنگ خاصی دارن 

وگرنه ما خیلی رسم خاصی نداریم فرهنگ متفاوتی نداریم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه چی بگم ،ما ترکا باهم کنار نماییم چه برسه به فرهنگ دیگه ..

حقترین پست امشب🤣🤣🤣🤣

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
به یه تهرانی برو؟ لهجتون شبیه شمالی نیست

چون خودم تهران بزرگ شدم ولی پدرو مادر و پدربزرگ و مادربزرگ و شوهرمم شمالیه .اگر اصرار خانواده ام نبود  صد درصد انتخاب من تهرانی  بود. خانواده ام اصرار کردن

روستاهاشون هم؟ اینکه میگن انگشتر نشون ندارن راست میگن؟میگن فقط حلقه سر عقد داریم

نه سمت مازندران كه انگشتر نشون دارن گلستان و نميدونم

ولي مگه ميشه نداشته باشن؟

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
یه چی بگم ،ما ترکا باهم کنار نماییم چه برسه به فرهنگ دیگه ..

آره ترکا خیلی حساسن و خیلی تجملاتی هستن 

با اینکه اصالتم ترکه ولی دوس ندارم با ترکا ازدواج کنم مردای ترک بد اخلاقنتو بعضی چیزاگیرن 

آره ترکا خیلی حساسن و خیلی تجملاتی هستن  با اینکه اصالتم ترکه ولی دوس ندارم با ترکا ازدواج کنم ...

یادت رفت بگی بشدت غیرتین و این زیادیش خوب نیست 🤦🏼‍♀️

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
😂 بیشتر از جوج گوشت کباب می کنن اینا 

آره ماهم همینطور کلا کباب بازی ودوست داریم

و منتظر فرصتیم تا بریم جنگل و دریا و... 

عاشق دورهمی هستیم

خالی بزن برقص داریم

شادیم کلا

من شنیدم عروس غیر شمالی روزیاد دوس ندارن درسته؟

نه اصلا اینجوری نیست

از مشهد تهران 

اصفهان

تبریز هم عروس گرفتیم 

و دوسشون داریم