2777
2789

از چند روز پیش که اقدام داشتم، زیر شکمم سمت چپ و راست درد میکنه، کمرم هم درد میکنه، و امروز یه ترشح بی رنگ و کشدار داشتم که بدون بو بود، در ضمن یک هفته از تموم شدن پری گذشته.

روزای خوبم میاد ، اگه یکم طاقت بیاری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سیکلی؟اینطور گفتی ی هفته گذشته  احتمالا نزدیکای تخمک گذاری

دوماهه نا منظم شده پریودم، قبلش ۵ روزه بود این دوماه شده سه روزه، ۱۴ ماه تموم شد پری

عزیزم این ترشحات تخمک گذاریه.تو زمان تخمک گذاری رابطه داشته باشین شانس بارداریت بالاس

دیشبم اقدام داشتم، امروز صبح ترشح دیدم

اگه محرک استفاده کرده باشی ک طبیعی ،اگه ن بازم خیلیا تو تخمک گذاری همچین دردی دارن

محرک که نه ولی متفورمین مصرف میکنم چون قندم بالا بود چند ماه پیش، دوماهه متفورمین میخورم

طبیعی بودنشو نمیدونم ولی منم بیشتر از یه ساله اقدامم ولی این ماه همین دردارو تجربه کردم برعکس ماه ها ...

امیدوارم به حق این کربلایی که رفتم خدا سوپرایزت کنه