2777
2789

ببینید من این پسر داییمو کلا خانوادش باهامون صمیمین 

حالا زنشم عیننن رفیقمه و همسنمه سنشم کمه تنها کسیم ک رفیقیم باهم 

بعدن دشی خونشون بودیم مارو دعوت کردو برادر شوهزش ک میشه اونیکی پسر داییمو  زنو بچش

موقع شام کشیدن زن پسر دایی بزرگم هی سفره میچید هی غذاهارو همه چیارو میچید طرف خودشون همه چیییی بالای سفره پیش خودشون‌چیده بود پایین سفره هییچی نذاش مث گداها

بعدم ما نخورده نبودیم واقعا مهم نبود ولی بعضی رفتارای گدا طور میبینی بهت‌برمیخوره و کاراشون  تومخته😑 منم امروز چون با زن پسر دایی کوچکم رفیقم و خیلی باهم اوکی و مچیم بهش گفتم دیروز فلانی اینکارو کرده و مابهمون برخورده درکل گفتم بذونه...

حالا ب مامانم گفتم مامانم میگ هرچی ابرو داری میکنم ت ابرومو میبزی تو فلانی تو بیساری تو بخاطر یچیز مسخره ابرو میبری....

من چیزی گفتم ک ابرومون بره؟ من ابرو بری کردم؟

حرفم اشتباه بوده؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش همون دیشب سر سفره با شوخی و خنده به خودش می گفتی

اینکارو میکردم ک مامانم با طناب اعدامم میکرد

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
زشت بود چرا گفتی

اخه رفیق صمیمیمه و خیلی از رازامون پیش همه

نه خوب گفتی

حالا مامانم عصبانیی شده دیوونه بازی میکنه😂💔

فقط گفتی که بدونه؟ خب الان که میدونه چی میشه؟

میخوام بگم بین گفتن و تبعاتش و نگفتن یه سری حرفا خیلی فرق هست 

به نظر من نمیگفتی بهتر بود

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
دوستت چی گف؟

گفت ببخشید من مقصر بودم میزبان من بودم باید هواسم جمع میبود گفتم ن بابا بحث غذا نیست بحث بی چشمو روییه بعضیاس