2777
2789
عنوان

کااش یه شوهری داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5812 بازدید | 225 پست
این حرفش عجیب بود قشنگ معلوم. بود یه مشکل روحی داشته تو رندگیش

شما رو چه مبنایی میگین که مشکل داره .......

منو همسرم با ۱۱ سال اختلاف چرا مشکلی نداریم ...

و عاشقانه همو دوس داریم مگه ایه ی قرانه 

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اختلاف سنی بالای ده سال ریسک  و سن بالا خواستن بالای ۱۲ یا ۱۵ نمیدونم دقیق چن سال میشع سال ...

بحث من ی یچز دیگه بود ک خود اسی هم تایید کردن 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
دو سه تا از دوستای من با همسراشون با اختلاف ۱۰ سال سن  ازدواج کردن . الان مث خر پشیمونن  ...

هیچ چیز صد در صد خوب یا بد نیست

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
مطمئنی؟ من ۱۱ سالم اختلافی نیست میدونی من حس میکنم سن یه عدده شاید شما یک سالم اختلاف داشتین بازم ب ...

شاید…

اما یکی از مشکلاتم بچه است

من نمیخوام و اون میگه سنم داره میره بالا

حقم داره اما…چیزایی که میبینم میترسم ازبچه دارشدن و بعدش…

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نمیدونم دیگه چی بهت بگم کاش به پیشرفت خودت بدون ازدواج فکر میکردی گل دختر من دلم میسوزه ایندتروخراب ...

برای اینده هم دارم تلاش میکنم انشالله خداکمکم کنه موفق شم

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
فحاشیه دست بزن توهین تحقیر فقط نوکر میخواد انگار . آره مقصر مادرش و مردی تو خونشون نبود که مردونگی ی ...

بمیرم برات خواااااااهر خدا خودش سر عقل بیارتش البته این اقا فک کنم ۱۰ سال هم از شما بزرگتر بود فک کنم بازم این کار هارو میکرد

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
الانم رفتم ازش فیلم گرفتم که فردا نگه چرا جدا میخوابی. من خوابم سبک سبک ،آخه پر شنوایی عصبی دارم&nb ...

واییی حالا مامان من این مشکلو نداره ولی خیلی وقته بابامو سر خروپف و سرو صداهاش از اتاقش بیرون کرده و بابامم پیش من میخوابه😂😂😂بهترین کارو کردی چون مردا اکثرا قبول نمیکنن خروپف میکنن نمونه اش بابای من.

گلم مشاوره رفتن و...دیگه از بریم انقد ک شنیدیم ،ولی ته تهش هممون تنهاییم و خودمونو داریم،گویا جداشدن ...

اره من بخاطر پسرم مجبورم بمونم ولی هر چقد تلاش می‌کنم برای مستقل شدن ولی باز کم میارم دلم یکی رو میخواد...

مرسییی❤❤ولی کلا حالا من اینجا جلز ولز میکنم به شوخی میگم شوهر بی پشم بهتر از شوهر با پشمه ولی تو واق ...

اره عزیزم بخدا از طرز فکر دخترخانمایی مثل شما خوشم میاد شماها باعث افتخار جامعه زنان هستید احستن به شما

لطفا ازش کار بکش تو فشار بذارش قصدم توهین به شما نبود معذرت ولی میگم اینو درست کن 

نه گلم برداشت بدی نکردم متوجه منطورت شدم 🥰🥰🥰😘😘😘

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون