2777
2789
عنوان

کااش یه شوهری داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5812 بازدید | 225 پست
ااااااخ گفتیییی من شوهر دارم اما من برااون شوهرم ن اون برامن همیشه تنهام و مشکلاتمو خودم حل میکنم

لطفا هر جور شده درستش کن شوهرخواهرشوهرم اینجوریه خواهرشوهرم همش خراب میشه سر ما مردش هیچ کاری براش نمیکنه

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اهتلاف سنی،مررررد،پناه بردن بهش 

اینا نشون میده تنهایی،بی تکیه گاهی و احتمالا از طرف پدر کم محبت بودی 

سعی کن این خلاهارو پر کنی ک انتهابت اشتبا نباشه

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
تو حالت بهم خورده نه من.تو مشکل داری نه من پس تاپیک و ترک کن خیلی هم اذیت شدی کلا از نی نی سایت بر ...

مشکل دارم چون دلم برا دخترا میسوزه که فکر میکنن مردا قراره براشون چه کارها ومعجزاتی انجام بدن ولی یه روز میفهمن که دیگه دیر شده

معذرت میخوام شاید پدرت از سنش پیرترنشون داده میشه مگرنه شوگر ددی بالای ۲۰ سال فاصله سنیه

نه بنده خدا😂ولی شاید باورت نشه تو همین تاپیکا برگشتم گفتم اره مامان و بابام دوازده سال فاصله سنی دارن کلی انگ شوگر ددی و بچه باز بودن و کودک همسری زدن به مامان و بابام. تاپیکشم این عنوانو داشت که استاد دانشگاهی با سن ۴۰ سال از دانشجوی ۲۸ سالش خوشش اومده بود بعد همه گفته بودن که آره فاصله سنی زیاد خوب نیس ، خوشبختی نمیاره و تفاوت نظرات زیاده که حقیقتا چیزی که من به چشم دیدم اتفاقا سازش هاشون بالا بوده تفاوت سنی زیاد.

بعد خیلی ها گفتن خجالت نمیکشی به کوچیکتر از خودت نظر داری؟منم اومدم گفتم ک اره فاصله سنی زیاد بد نی پریدن ب من ک کودک همسری و این اراجیف.

واایییی😂😂😂نکنید بذارید شبه یه کم دلمون خوش باشه.من فردا باید پیگیر کارای دانشگام بشم اینجا اومدم ...

منم 😂وای از دانشگاه میترسم میخوام برم ازاد کوفتی حالم بده

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خوشبختیت مستدام

خخخخ عزیز شوهر سن بالا مشکلاتی هم داره

۱دایم دغدغه مالی داره و بیش از حد احساس مسئولیت داره

۲ خیلی منطقی تر از تو رفتار میکنه

۳ که مختص شوهر منه خیلیییییییی مغروره ولی خوب خیلی دوسم داره منم اسمشو گذاشتم تسو داداش جومونگ

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
مشکل دارم چون دلم برا دخترا میسوزه که فکر میکنن مردا قراره براشون چه کارها ومعجزاتی انجام بدن ولی یه ...

یعنی بعده ازدواج هم قرار نیست خوشبخت شیم؟🥲

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/