ااااااخ گفتیییی من شوهر دارم اما من برااون شوهرم ن اون برامن همیشه تنهام و مشکلاتمو خودم حل میکنم
لطفا هر جور شده درستش کن شوهرخواهرشوهرم اینجوریه خواهرشوهرم همش خراب میشه سر ما مردش هیچ کاری براش نمیکنه
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
اینا نشون میده تنهایی،بی تکیه گاهی و احتمالا از طرف پدر کم محبت بودی
سعی کن این خلاهارو پر کنی ک انتهابت اشتبا نباشه
به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️ کوردم ئەمن🔅
معذرت میخوام شاید پدرت از سنش پیرترنشون داده میشه مگرنه شوگر ددی بالای ۲۰ سال فاصله سنیه
نه بنده خدا😂ولی شاید باورت نشه تو همین تاپیکا برگشتم گفتم اره مامان و بابام دوازده سال فاصله سنی دارن کلی انگ شوگر ددی و بچه باز بودن و کودک همسری زدن به مامان و بابام. تاپیکشم این عنوانو داشت که استاد دانشگاهی با سن ۴۰ سال از دانشجوی ۲۸ سالش خوشش اومده بود بعد همه گفته بودن که آره فاصله سنی زیاد خوب نیس ، خوشبختی نمیاره و تفاوت نظرات زیاده که حقیقتا چیزی که من به چشم دیدم اتفاقا سازش هاشون بالا بوده تفاوت سنی زیاد.
بعد خیلی ها گفتن خجالت نمیکشی به کوچیکتر از خودت نظر داری؟منم اومدم گفتم ک اره فاصله سنی زیاد بد نی پریدن ب من ک کودک همسری و این اراجیف.