2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش بزرگه میمیره ، دختررم هیچکدوم نمیگیرن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
چی لوس آه 

آره بابا کلا مسخره بود و کش دار

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
اون قسمتی که شاهین و دفن میکنن

یادم نمیاد راستش ولی بعدش اونی که با شاهین ( شوهر‌اون دختره که خودشو زده بود به مریضی ) فرار کرد و رفت یه جا مشغول به کار شد . بعدش بابای شاهین و اون دختره پیداش کردن و باباهه کشت اونو . حاتم و مارال با هم به مشکل میخورن و هاتف که عاشق مارال بود باهاش اوکی میشه. برادرا با هم به مشکل میخورن هاتف که تازه با دختره اوکی شده بود می‌گفت بیا فرار کنیم اونم قبول کرد ولی بعدش فهمید اون باعث قتل برادرش شده بود و رفت به حاتم گفت من باهاش قرار گذاشتم ولی نمیرم حاتم هم تو زندان بود اون موقع . از زندان میزنه بیرون با سختی و می‌ره و هاتف رو نجات میده ولی خودش تیر میخوره و میمیره . تاثیر گذار 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
چرا میگی اخههههه

دیگه اسی گفت آخرش چی میشه گفتم الکی وقتش تلف نشه دیگه ، حالا نگاه کنین اتفاقای دیگه ای هم میوفته😅

[QUOTE=313781019]آره بابا کلا مسخره بود و کش دار[/QUOTEح حیثیت گم شده رو دیدین،؟؟

اونم دیدم بگم چی میشه یا میخوای خودت ببینی اونم بد نیست خوبه