2777
2789
عنوان

دلخوری جاریم ب جا هستش؟؟

1022 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من هدفم از بیان این مسائل فقط و فقط اینه ک بدونم رفتار درست چیه و چطور باید برخورد کنم چون خودم ب شدت آدم بی سیاستی هستم. و اینم بگم با خانواده همسرم همه در صلح و آرامشم گاهی ی سری اختلاف نظرات ریز هست ک تو خانواده خودمم پیش میاد

امروز جاریم تماس گرفت ک اگر خواستید برید خونه پدرشوهرمون روستا بیاید باهم بریم( به تازگی خونه خریدن ماشینشونو فروختن)

من و همسرم رفتیم دنبالشون و رفتیم خونه پدرشوهرم. و خیلی اتفاقی مبلایی ک مادرشوهرم و خواهر شوهرم انتخاب و خرید کرده بودن تازه رسیدن. خلاصه کلی مبارک باشه گفتیم و اینا. بعد دیدم جاریم ک خیلی خانم مهربونیه یکم دلگیر بود. بعد ک تنها شدیم ی عکس مبلمان از گوشیش بهم نشون داد و گفت از وقتی رفتیم تو خونه جدیدمون ب خواهرشوهرم نشون دادم ک میخام همچین مبلی رو سفارش بدم. دقیقا عین همونو گرفته بودن برا مادرشوهرم. خیلی ناراحت بود آخه جاریم معروفه ب اینکه اون رنگو خیلی دوست داره. من بهش گفتم اشکال نداره توهم بگیر گفت ن دیگ دوس ندارم اینجوری گفت وقتی اینو ب خواهرشوهرم نشون دادم بهم گفت ن بابا این چ رنگیه. بعد حالا رفته بودن همون رو انتخاب کرده بودن. شماهم بودین ناراحت میشدین؟

بله ناراحت میشدم 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

کارخاهرشوهر بدجنسی بوده

حق باجاریته

ولی خب کاریش نمیشه کرد.

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،