سلام دوستان من هدفم از بیان این مسائل فقط و فقط اینه ک بدونم رفتار درست چیه و چطور باید برخورد کنم چون خودم ب شدت آدم بی سیاستی هستم. و اینم بگم با خانواده همسرم همه در صلح و آرامشم گاهی ی سری اختلاف نظرات ریز هست ک تو خانواده خودمم پیش میاد
امروز جاریم تماس گرفت ک اگر خواستید برید خونه پدرشوهرمون روستا بیاید باهم بریم( به تازگی خونه خریدن ماشینشونو فروختن)
من و همسرم رفتیم دنبالشون و رفتیم خونه پدرشوهرم. و خیلی اتفاقی مبلایی ک مادرشوهرم و خواهر شوهرم انتخاب و خرید کرده بودن تازه رسیدن. خلاصه کلی مبارک باشه گفتیم و اینا. بعد دیدم جاریم ک خیلی خانم مهربونیه یکم دلگیر بود. بعد ک تنها شدیم ی عکس مبلمان از گوشیش بهم نشون داد و گفت از وقتی رفتیم تو خونه جدیدمون ب خواهرشوهرم نشون دادم ک میخام همچین مبلی رو سفارش بدم. دقیقا عین همونو گرفته بودن برا مادرشوهرم. خیلی ناراحت بود آخه جاریم معروفه ب اینکه اون رنگو خیلی دوست داره. من بهش گفتم اشکال نداره توهم بگیر گفت ن دیگ دوس ندارم اینجوری گفت وقتی اینو ب خواهرشوهرم نشون دادم بهم گفت ن بابا این چ رنگیه. بعد حالا رفته بودن همون رو انتخاب کرده بودن. شماهم بودین ناراحت میشدین؟