2777
2789

من دوتا پسر دارم بچه های آرومین تو خونه با هم دعوا میکنن ولی بیرون با کسی نه کلا سازگارن با بچه ها میجوشن با همه دوست میشن با هم بازی میکنن بعد پسر خواهرشوهرم همسن پسر کوچیکه ی منه چند بار هم یکی دوسال پیش بچه های من و کتک زده بود که بچه های منم از خودشون دفاع کرده بودن ولی اون چون جثه بزرگتری داره  بیشتر اون گریه ی بچه های منو درآورده حالا امشب مادرشوهرم اومده بود خونه ی ما میگن فلانی تو مهد یه پسره رو زیرش کرده بود میزد ،بعد مادرشوهرمهمچی از ته دل میخندید خیلی بدم اومد و ناراحت شدم 😖😖میگن شاید منم بچه هامو یکم وحشی تر بار میاوردم😭حتما اونموقع هام که بچه های منو میزده همینجوری خوشحال بوده

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونستم وحشی بودن پوئن مثبت محسوب میشه

آخه ما ی ضرب المثلی دارم میگم عُدَّ بِدَر،بعد این و همش مادرشوهرم میگه، میگه بچه اینجوری خوبه باشه از خودش دفاع کنه گلیم خودش و از آب بکشه

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟
آخه ما ی ضرب المثلی دارم میگم عُدَّ بِدَر،بعد این و همش مادرشوهرم میگه میگه بچه اینجوری خوبه باشه از ...

بچه های وحشی اصلا قابل تحمل نیستن،زندگیتو برپایه افکار بیمارگونه و پوچه بقیه نساز

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤