من و نامزدم یکم دلگیری بینمون پیش اومده،که ازدواجمون یمدته کلا کنسل شده😔💔 میشه یکم راه حل بدید و باهام حرف بزنید؟خودتون تو همچین شرایطی بودین؟بعدش چی شد؟خدا خودش دل منو میبینه ،خانوم عزیزی که میخوام زخم زبون بزنی من دل شکستم دیگه جای شکستن نداره نظر نده❤️
اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
اسی من کارم باهاش ب مهریه و دادگاهم کشید ولی خوب الان دوساله ازدواج کردیم و حالمون کنار هم خوبه
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
سوره یاسین بخون به این صورت هر بار به کلمه مبین رسیدی از اول بخون حدود ده بار مجبوری از اول بخونی تا ...
سوره یس ده تا مبین داره؟
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
اسی من کارم باهاش ب مهریه و دادگاهم کشید ولی خوب الان دوساله ازدواج کردیم و حالمون کنار هم خوبه
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️بمونید برای هم،چقد بعضیاتون حس خوب میدین به آدم،پیشه لعا کنی همونجور که خدا تورو خوشحال کرد منم خوشحال کنه؟چطور بهم برگشتین؟🥺
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️بمونید برای هم،چقد بعضیاتون حس خوب میدین به آدم،پیشه لعا کنی همونج ...
اره گلم حتما دعا میکنم
توخونتون کتاب گنج های معنوی دارین؟اسی این کتاب خیلی حقه درباره همچیم توش دعاست ازونجا پیدا کن هرچییی ک بخوای دعاهای مجرب داره ازش
والا نمیدونم چرا و چجوری فقط میدونم زندگی ما اگ هنینقدم ک خراب شد از دخالت های زیاد خانواده ها بود
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺