2777
2789
عنوان

عکس میدم بگین با موهام چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رنگی میشه؟ با چه اکسیدانی بذارم چ مارکی بزارم؟

اکسیدان شماره ۲یاهمون ۶درصد ،مارکشو نمیدونم چون کم رنگ میکنم

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

تا سر روز اصلا دسش نزن موهات داغون میشه وگرنه ...برو حموم روزی یکبار و با شامپو هی بشورش بزار رنگ شسته بشه بعد فکری کن براش 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
چه فکری کنم 🤣

شسته بشه حداقل اسیب نبینه رنگش کم رنگ تر بشه بمونه چی میومنه ازش بعد فکر رنگ کردن باش 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
پس واریاسیون نقره ای بگیرم بزارم خوب مبشه؟

من در حد رنگ کردن بدون دکلره تو خونه خودم یاد گرفتم از همسایه مون 

برای همین تخصص 

ندارم ،

ولی بقول بقیه فعلا دست نزن چون هی دکلره گذاشته تا به پایه برسه 

موهات به فنا میره 

اما راجب واریاسیون نقره ای 

اول باید قرمزی موهات رفع بشه که قرمزی باید با رنگ 

مورد نظر  واریاسیون سبز ترکیب بشه 

اون ارایشگر باید نقره ای و دودی ترکیب میکرد که متاسفانه انگار 

بلد نبوده اینا رو گفتم حالا اگر درست باشه بازم میگم درحد خودم بلدم

لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید  برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭

حالا غصه نخور کاریه که شده دیگه پیشش نرو 

حالاهم سشوار بکش و ارایش کن انشاالله هی بری حمام و بشوری رنگ باز میکنه شاید به مرور زمان قشنگ شد

لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید  برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭