نه عزیز دلم خیالت تخت
من یه بارداری داشتم سقط شد دومی و باز ۱۲ هفته قلبش وایساد سقطش کردم سومی که همین دخترم حامله شدم به خونریزی افتادم دیگه شاغل بودم دکتر استراحت مطلقم کرد رفتم خونه مامانم شهرستان خوابیدم سرویکسم خوب بود ولی تو تاکسی که میرفتم سونو تصادف کرد من برد بالا زد زمین دهانه رحم باز شد یعنی سونو بردم دکتر خوب بود ولی بهش گفتم تصادف کردم گفت دوباره برو سونو و طول سرویکس کم شده بود سریع رفتم سرکلاژ شدم ۴ ماهه بودم فکر کنم خلاصه خیلی استرس داشتم از هر کسی پرسیدم گفت چیزی نیس بعد دارو بهم داد از اول تا آخر بارداری روزی دو تا دور ناف میزدم کلی دارو میخوردم یه آمپول عضلانی بود به هیچ وجه راه نمیرفتم فقط برای ذسشویی اونم فقط فرنگی میرفتم حمام مامانم چهارپایه بزرگ داشت مینشستم روش بنده خدا نیومد لیفم میکرد و میشستم سریع میومدم بیرون
تا دیگه ۷ ماه تموم کردم رفتم تو ۸ ماه دکتر گفت دیگه میتونی راه بری ولی من انقد استرس داشتم باز استراحت مطلق ادامه دادم تا ماه ۹ دیگه بلند شدم کم راه میرفتم بعضی وقتا سیمونی میرفتم خرید خلاصه تموم شد و ماه ۹ سزارین شدم اون نخ سرکلاژ برداشتن ....خیلی سخت میدونم ولی دخترم ۴ سال نیمش یادم رفت دیگه سختی ها برای شما میگذره انشالله سالم دنیا میاریش و این روزا یادت میره فقط استرس باعث میشه بچه اذیت بشه پس ریلکس باس عزیزم