2777
2789

وا گریه چیه برو خوشحال باش عزیزم 

من ۱۶ هفته سزکلاژ شدم طول سرویکس ۲۶ بود فکر کنم خلاصه با خیال راحت تا ۹ ماه رفتم الان اقدامی هستم اگه باردار بشم به دکتر میگم سرکلاژ کنه اصلا نمیخام استرس سقط اینا داشته باشم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا گریه چیه برو خوشحال باش عزیزم  من ۱۶ هفته سزکلاژ شدم طول سرویکس ۲۶ بود فکر کنم خلاصه با خیا ...

من ٢٠ هفته سركلاژ شدم با طول سرويكس ٢١ الان اين هفته هم پساري گذاشتم الان هم استراحت مطلقم در حد دستشويي پا ميشم عذا هم خوابيده ميخورم امپول پرولوتون هفته اي يكي شياف هر ٨ ساعت دوفاستون هر ١٢ ساعت يعني به اخر ميرسه؟ خيلي ترسوندنم 

من ٢٠ هفته سركلاژ شدم با طول سرويكس ٢١ الان اين هفته هم پساري گذاشتم الان هم استراحت مطلقم در حد دست ...

نه عزیز دلم خیالت تخت 

من یه بارداری داشتم سقط شد دومی و باز ۱۲ هفته قلبش وایساد سقطش کردم سومی که همین دخترم حامله شدم به خونریزی افتادم دیگه شاغل بودم دکتر استراحت مطلقم کرد رفتم خونه مامانم شهرستان خوابیدم سرویکسم خوب بود ولی تو تاکسی که میرفتم سونو تصادف کرد من برد بالا زد زمین دهانه رحم باز شد یعنی سونو بردم دکتر خوب بود ولی بهش گفتم تصادف کردم گفت دوباره برو سونو و طول سرویکس کم شده بود سریع رفتم سرکلاژ شدم ۴ ماهه بودم فکر کنم خلاصه خیلی استرس داشتم از هر کسی پرسیدم گفت چیزی نیس بعد دارو بهم داد از اول تا آخر بارداری روزی دو تا دور ناف میزدم کلی دارو می‌خوردم یه آمپول عضلانی بود به هیچ وجه راه نمی‌رفتم فقط برای ذسشویی اونم فقط فرنگی میرفتم حمام مامانم چهارپایه بزرگ داشت مینشستم روش بنده خدا نیومد لیفم میکرد و میشستم سریع میومدم بیرون 

تا دیگه ۷ ماه تموم کردم رفتم تو ۸ ماه دکتر گفت دیگه میتونی راه بری ولی من انقد استرس داشتم باز استراحت مطلق ادامه دادم تا ماه ۹ دیگه بلند شدم کم راه میرفتم بعضی وقتا سیمونی میرفتم خرید خلاصه تموم شد و ماه ۹ سزارین شدم اون نخ سرکلاژ برداشتن ....خیلی سخت می‌دونم ولی دخترم ۴ سال نیمش یادم رفت دیگه سختی ها برای شما میگذره انشالله سالم دنیا میاریش و این روزا یادت می‌ره فقط استرس باعث میشه بچه اذیت بشه پس ریلکس باس عزیزم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

فقط عزیزم من الان اقدامی هستم برای دومی میخام پسر بشه ولی ای یو ای منفی شد اون ماه طبیعی اقدام کردم منفی شد شما برای تعیین جنسیت ای وی آف کردید ؟ مشکل داشتید ناباروری یا خودتون خواستید انجام بدید چون من کلینیک رستمی شیراز ۱۲۰ م گفت میشه بیخیال شدم