عزیزم دکتر من آزمایش گفت قبلش نیاز نیست آزمایش بدی ولی قبل از زدن بوتاکس معده ات رو آندوسکوپی میکنم اگر زخم یا مشکل خاصی نبود بوتاکس میزنم،ولی بعضی دکترا یه آزمایش قبلش مینويسن که خب پروسه ممکنه دو هفته ای طول بکشه،اینم بگم بعضی دکترا توی مطب خودشون انجام میدن مثل دکتر من و بعضی توی بیمارستان و اینکه دکترت حتما حتما باید فوق تخصص گوارش باشه
ببین اگه معطلی خاصی توی مطب نباشه مثل برق رفتن!!روی دو ساعت از ورود تا خروجی حساب کن،چون وقتی بیهوش میشی تا وقتی به هوش بیای یه نیم ساعتی هم میذاره بخوابی،خود آندوسکوپی و بوتاکس هم حدود نیم ساعته نهایتا ولی خب باید همراه داشته باشی چون بعدش تا حدودی خوابالو و گیجی
هزینه اش توی اصفهان از ۱۲ تا ۱۴ تومن متغیر بود،دیگه اون دلخواه دکتره که چقدر بگیره
اکثر دکترا از روز چهارم اینا امپول ملیتاید تجویز میکنن،که هر قلم تقریبا برای سه هفته کافیه و آزاد باید بخری از داروخانه با نسخه دکتر،اونم هر قلم حدود ۱۳۰۰۰۰۰ که احتمالا ۳_۴ قلم میخوای
سه روز اول باید مایعات سرد بخوری در حجم متوسط یا کم مثل اب،دوغ کم نمک و بدون گاز،آب هویج یا فرنی و ژله رژیمی،موز له شده و سوپ کم حجم و از صافی رد شده،چای و نوشابه و قهوه مناسب نیستن
از روز سوم میتونی غذای جامد نرم بخوری ولی با کربوهیدرات کم یعنی نون و برنج به شدددت محدود،صبحانه ها بهتره یه تخم مرغ اب پز بخوری،سالاد بدون سس کنار غذاها خیلی توصیه میشه
ببین اون حس سیری و پری میگن از روز ۷ تا ۱۰ احتمالا شروع میشه
ولی خب همون روزای اول چون محدودی و خودت یه ترسی داری کم میخوری و زیاد حس گرسنگی نداری و ممکنه تا دو سه کیلو کاهش وزن داشته باشی
حالا میرسیم به نکته ی خیلی مهم و کلیدی که من متوجه شدم و دیدم مسئله ی همه ی افرادی مثل من هست و اون اینه که
غذا خیلی کم و با کربوهیدرات به شدت محدود باید بخوری،حجم خوراکیها کم و با فاصله ی زیاد از هم باید باشه،هله هوله و تنقلات و شکر و قند مصنوعی هم که کلا تعطیل،غذا در طول ماندگاری بوتاکس که حدود ۴تا ۶ ماهه خیلی خوب باید جویده بشن
یعنی کافیه یه کم زیاد و یا قر و قاطی بخوری،آنچنان باد گلوهای افتضاح و بدبویی🤢😫 تا چندین ساعت میاد سراغت که ببخشید به غلط کردم می افتی و اینست راز لاغری با بوتاکس!!!یعنی اونجوری که عطای خوردن رو به لقا میبخشی،یعنی این بوتاکس بخاطر کند کردن حرکات معده و کند شدن روند هضم خوراکی باعث میشه غذا مدت بیشتری توی معده بمونه و اون بوی بد بخاطر اونه
من خودم چندتا سوال دارم که گذاشتم شنبه زنگ بزنم مطب بپرسم،مثلا در مورد مصرف ویتامین و مکمل
میدونی بوتاکس یه فرصته که طی ۳تا ۶ ماه تو لایف استایل و عادات غذایی رو تغییر بدی وگرنه بعد از رفتن اثر بوتاکس دوباره با خوردن وزنت برمیگرده