2777
2789
عنوان

بوتاکس معده

370 بازدید | 17 پست

دوستان کسی اگه تجربه داره لطفاً کمک کنه، می‌خوام بوتاکس معده انجام بدم بین دکتر فرامرزی و دکتر سراقی موندم، اگه تجربه دارید کمکم کنید، اگه دکتر بهتری هم می‌شناسید معرفی کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نازنین منصوری بهت پیشنهاد میکنم. خودم برای کاهش وزن مشکل داشتم ولی بعد از بوتاکس معده خیلی راحت وزن کم کردم. شمارشونو میزارم برات حتما برو پیششون کارشون واقعا عالیه. 09010698890

دکتر نازنین منصوری بهت پیشنهاد میکنم. خودم برای کاهش وزن مشکل داشتم ولی بعد از بوتاکس معده خیلی راحت ...

سلام وقت بخیر -می شه لطفا یکم توضیح بدید از مراحل انجامش -و اینکه وزن تون برگشت نکرده -راضی هستید؟

عزیز کم  ممنونم زودتر با پاهای کوچیکت امدي به زندگی مون 
سلام وقت بخیر -می شه لطفا یکم توضیح بدید از مراحل انجامش -و اینکه وزن تون برگشت نکرده -راضی هستید؟

سلام عزیزم

برای بوتاکس معده تصمیم قطعیت رو گرفتی؟

منم میخوام انجام بدم،هنوز یه کم دو دلم

سلام عزیزمبرای بوتاکس معده تصمیم قطعیت رو گرفتی؟منم میخوام انجام بدم،هنوز یه کم دو دلم

تصمیم قطعی اما هنوز انجام ندادم -اگر شما انجام دادید لطفا برام یکم مراحلش و توضیح می دید ممنونم

تصمیم قطعی اما هنوز انجام ندادم -اگر شما انجام دادید لطفا برام یکم مراحلش و توضیح می دید ممنونم

سلامصب عزیزم

اره من چهارشنبه ی هفته ی پیش انجام دادم

۱۲  ساعت باید ناشتا باشی

شام سبک خورده باشی

با آندوسکوپی انجام میده و خب بعدش خوابالویی حتما باید همراه دنبالت داشته باشی

سلامصب عزیزماره من چهارشنبه ی هفته ی پیش انجام دادم۱۲ ساعت باید ناشتا باشیشام سبک خورده باشیبا آندو ...

سلام به سلامتی دل خوش -می توانم خواهش کنم لطفا از همه مراحلش برام بگید - اگر برای شما سخت نیست آزمایش داید قبلش؟ چند ساعت کارتون تو کلینیک طول کشید از ورود تا خروج؟ بعدش مجدد مراجع داشتید؟ هزینه اش چقدر؟ خواهش می کنم تا جایی که براتون امکان داره همه مراحله اش و توضیح بدید -الان احساس گرسنگی ندارید؟ تو این مدت چقدر وزن کم کردید؟ تغذیه خواستی دارید؟ هر چی می دونید خواهش می کنم برام توضیح بدید ممنونم

سلام به سلامتی دل خوش -می توانم خواهش کنم لطفا از همه مراحلش برام بگید - اگر برای شما سخت نیست آزمای ...

سلامت باشی عزیزم

فردا میام واست مینویسم،الان شوهرمو پسرم مریضن ،به سختی بیدارم،هر سوال دیگه ای هم داشتی بنویس تا بگم

سلام به سلامتی دل خوش -می توانم خواهش کنم لطفا از همه مراحلش برام بگید - اگر برای شما سخت نیست آزمای ...

عزیزم دکتر من آزمایش گفت قبلش نیاز نیست آزمایش بدی ولی قبل از زدن بوتاکس معده ات رو آندوسکوپی میکنم اگر زخم یا مشکل خاصی نبود بوتاکس میزنم،ولی بعضی دکترا یه آزمایش قبلش می‌نويسن که خب پروسه ممکنه دو هفته ای طول بکشه،اینم بگم بعضی دکترا توی مطب خودشون انجام میدن مثل دکتر من و بعضی توی بیمارستان و اینکه دکترت حتما حتما باید فوق تخصص گوارش باشه

ببین اگه معطلی خاصی توی مطب نباشه مثل برق رفتن!!روی دو ساعت از ورود تا خروجی حساب کن،چون وقتی بیهوش میشی تا وقتی به هوش بیای یه نیم ساعتی هم میذاره بخوابی،خود آندوسکوپی و بوتاکس هم حدود نیم ساعته نهایتا ولی خب باید همراه داشته باشی چون بعدش تا حدودی خوابالو و گیجی

هزینه اش توی اصفهان از ۱۲ تا ۱۴ تومن متغیر بود،دیگه اون دلخواه دکتره که چقدر بگیره

اکثر دکترا از روز چهارم اینا امپول ملیتاید تجویز میکنن،که هر قلم تقریبا برای سه هفته کافیه و آزاد باید بخری از داروخانه با نسخه دکتر،اونم هر قلم حدود ۱۳۰۰۰۰۰ که احتمالا ۳_۴ قلم میخوای

سه روز اول باید مایعات سرد بخوری در حجم متوسط یا کم مثل اب،دوغ کم نمک و بدون گاز،آب هویج یا فرنی و ژله رژیمی،موز له شده و سوپ کم حجم و از صافی رد شده،چای و نوشابه و قهوه مناسب نیستن

از روز سوم میتونی غذای جامد نرم بخوری ولی با کربوهیدرات کم یعنی نون و برنج به شدددت محدود،صبحانه ها بهتره یه تخم مرغ اب پز بخوری،سالاد بدون سس کنار غذاها خیلی توصیه میشه

ببین اون حس سیری و پری میگن از روز ۷ تا ۱۰ احتمالا شروع میشه

ولی خب همون روزای اول چون محدودی و خودت یه ترسی داری کم میخوری و زیاد حس گرسنگی نداری و ممکنه تا دو سه کیلو کاهش وزن داشته باشی

حالا می‌رسیم به نکته ی خیلی مهم و کلیدی که من متوجه شدم و دیدم مسئله ی همه ی افرادی مثل من هست و اون اینه که

غذا خیلی کم و با کربوهیدرات به شدت محدود باید بخوری،حجم خوراکی‌ها کم و با فاصله ی زیاد از هم باید باشه،هله هوله و تنقلات و شکر و قند مصنوعی هم که کلا تعطیل،غذا در طول ماندگاری بوتاکس که حدود ۴تا ۶ ماهه خیلی خوب باید جویده بشن

یعنی کافیه یه کم زیاد و یا قر و قاطی بخوری،آنچنان باد گلوهای افتضاح و بدبویی🤢😫 تا چندین ساعت میاد سراغت که ببخشید به غلط کردم می افتی و اینست راز لاغری با بوتاکس!!!یعنی اونجوری که عطای خوردن رو به لقا میبخشی،یعنی این بوتاکس بخاطر کند کردن حرکات معده و کند شدن روند هضم خوراکی باعث میشه غذا مدت بیشتری توی معده بمونه و اون بوی بد بخاطر اونه

من خودم چندتا سوال دارم که گذاشتم شنبه زنگ بزنم مطب بپرسم،مثلا در مورد مصرف ویتامین و مکمل

میدونی بوتاکس یه فرصته که طی ۳تا ۶ ماه تو لایف استایل و عادات غذایی رو تغییر بدی وگرنه بعد از رفتن اثر بوتاکس دوباره با خوردن وزنت برمیگرده

سلامت باشی عزیزمفردا میام واست مینویسم،الان شوهرمو پسرم مریضن ،به سختی بیدارم،هر سوال دیگه ای هم داش ...

سلام عزیز دل -ممنونم ازتون-الهی که خداوند شفا بده هر چه سریعتر بهبودی حاصل بشه -تن تون سلامت

عزیزم دکتر من آزمایش گفت قبلش نیاز نیست آزمایش بدی ولی قبل از زدن بوتاکس معده ات رو آندوسکوپی میکنم ...

خیلی خیلی ازت ممنونم که کامل توضیح دادید -و اینکه دوستی منو پذیرفتی -من این کار و می خوام انجام بدم انشاالله و پیشاپیش می خوام خواهش کنم به سوالاتم بعد پاسخ بدید ممنونم 

سلامصب عزیزماره من چهارشنبه ی هفته ی پیش انجام دادم۱۲ ساعت باید ناشتا باشیشام سبک خورده باشیبا آندو ...

سلام وقت بخیر- فردا روز انجام دادن می توانستی کارهای شخصی خودتون انجام بدید -از چه زمانی حالت عادی داشتید ؟ کارهای روتین خودتون رو انجام میدادید؟

سلام وقت بخیر- فردا روز انجام دادن می توانستی کارهای شخصی خودتون انجام بدید -از چه زمانی حالت عادی د ...

سلام عزیزم

از یکساعت بعدش میتونی کاراتو انجام بدی

این که میگه همراه دنبالت باشه ،بخاطر اون خواب آلودگی بعدش هست وگرنه مشکل خاصی نداری