2777
2789

هرچی میبرید یا کاربردیه بگین

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چمدون

کوله پشتی

تشک

پتو

بالشت

۲ تا ملحفه

اتو

لوازم آرایشی و بهداشتی

تشت

تاید

گیره لباسی

حوله

قابلمه و ماهیتابه

ادویه و نمک و اینا

فلاسک و لیوان

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
هر چی که لازم باشه میبرم.انگار که برم مسافرت.

من همش جا میزارم راهمم دوره 

میخوام دیگه این بار چک لیست بندیسم

اگه مواردتو بگی کمک میدی❤️

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

حتما یه قفل برای چمدونت داشته باش . 

یه اسپیکر 

یه هندزفری

وسایل شخصی بشقاب پیش دستی قاشق چنگال چاقوی میوه خوری لیوان قوری کتری 

حوله حمام و صورت لیف و صابون برس مسواک خمیردندان 

دمپایی گیره لباس 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
حتما یه قفل برای چمدونت داشته باش .  یه اسپیکر  یه هندزفری وسایل شخصی بشقاب پیش دستی قا ...

چجوری😐چمدونم قفل نداره

جای چفت دو زیپ قفل باید داشته باشه .

بعد یکسال تازه الان فهمیدم قفل داره🫤😂

چجور کار میکنه؟

جای چفت دو زیپ قفل باید داشته باشه .

الان چطور تنظیمش کنم رمز بزارم؟

انگار قفله حرکت نمیکنه

😆😆😆

اوکی شد ولی واقعا نمیدونستم دقت نکرده بودم .مرسی😍😂

ببین حرف بزرگترتون گوش کنی هیچ ضرر نمیکنی . بعدم رمز یادت نره چیه جایی یادداشت کن

نه همه جا همینه رمزم . خدای ناکرده یادم بره باید لفت بدم از زندگی😂🤣