2777
2789

تازه بعد چندماه فهمیدم یبوستی که هرماه میشم ربط داره به روزای قبل پریودی م همینم باعث شده شقاق مقعدی بگیرم از درد و سوزش وحشتناکش که نگم . ملین همه چی میخورم هرروز،  یبوسته رفع میشه زخمم کم کمم خوب میشه اما دوباره قبل پریودی با وجود اونهمه رعایت کردنم بازم یبوست میشم اگه همش هم نه اول مدفوع سفت میشه و همه چیو از اولش خراب میکنه چیییییکاااارر کنننننننننم تروخدا اگه کسی چیزی میدونه بگین . درمانی داره قرصی دارویی چیزی . اگه این خوب نشه شقاقم خوب نمیشه دردش آدمو بیزار میکنه از زندگی 

الان دقیقا منم همین اوضاعو دارم دفع ناقصم ب یبوست اضافه کن😑

وای چه بد من دکتر زنان رفتم به امید اینکه دارو داشته باشه گفت طبیعیه ۱۰  روز قبل پریودی ت مرتب پیاده روی کن مایعات .ملین ها زیاد بخور . از شربت و پودر هم برا روان شدن میتونی استفاده کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه خب بهتر شدی؟؟؟؟؟؟

خب من تا قبل پریودی که یبوستم شقاقم هستم کم کم که یبوسته بره اون زخمم کم کم بهتر میشه تا اینجاش خوبه اما ماه بعد دوباره همینا تکرار میشه دوباره یبوست دوباره شقاق درد سوزش ..کاش برا همیشه خوب شه نفس راحت بکشیم