2777
2789
عنوان

بی دلیل از شوهرم متنفرم

302 بازدید | 16 پست

ده ساله ازدواج کردیم خیلی بدی ازش دیدم کتک فحش شکاکی بدبینی خیانت مجازی وسواس فکری اما ۴ ماهه همش خوب شده ولی دیگه انگار کم آوردم برام‌مهم نیست به چشمم نمیاد،البته هنوزم نه حق تنها بیرون رفتن نه آرایش نه درس و کار دارم اما خودشم تمام وقتش با‌منه،ولی خب انگار دیگه نه عشق نه شهوت بهش ندارم،شما اینطوری شدین تا حالا؟

ماشالا ده سال خیانتو چطور تحمل کردی

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شد بی دلیلی خواهر؟

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

اتفاقا بی دلیل نیست تنفرت

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

حتی الان که دیگه هیچ ایرادی نداره؟دیگه حسی بهش ندارم 

تو با ادمی زندگی میکنی که سرتاپا ایراده فقط چون سه ماهه بکم بهتر شده به چشمت ی ادم بدون مشکله

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
خوب دیگه خوب شده حالا که جواب صبرمو گرفتم دیگه کم آوردم دیگه به چشمم نمیاد انگار هرکاری تو این ده سا ...

حق داری واقعا این کارایی ک شوهرتون تو گذشته انجام دادن چیز کمی نیس 

ولی سعی کن خوبیا الانش ببینی

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
نه خیانت یک سال بوده و مجازی،س کس چت کرده ولی من ۵ ماه پیش فهمیدم دوباره تکرار کرد الان ۴ ماهه هیچی ...

زحمت کشیده مرتیکه هرزه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره