2777
2789
عنوان

از این بخاری ها چطوره؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 72 پست
اع ه اوه😂 ار کس نموشم، زلمه مچو🤣

حق درین

ولا زله ایش دری

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شناسایی موم بدبخت موم💔😂

گروهی چی نرین عه تلگرام؟ همشهری وژمون بو؟

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بخاری تیره نخر 

یا طوسی بگیر یا مسی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

من دوسال پیش خریدم، اگ فقط بخای یه بخاری تو خونه بذاری گرم نمیکنه ما یه بخاری هم تو اتاق گذاشتیم

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
نه ولا نیرم کلا تگلرام هم نیرم ایره تاپیک لر و لک دیرن

فره صمیمی نین

موینی کل مان قصه یکه مکن

شما تجربه استفاده دارید،قیمتش خوب بود بنظرتون بخرم مارکش جنراله

من دارم . خوبه ولی هنوز استفاده نکردم

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم 💔میان چشم مستت چها کشیدم تو را که دیدم .💔