2777
2789
عنوان

از این بخاری ها چطوره؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 72 پست
آخه یه عده گفتن گرمادهیش خوب نیست پیشش بشینی گرما رو حس نمیکنی اصلا،نظر شما چیه

من خودم نمیچسبم بهش ولی روشن میکنیم سریع فضا خونه گرم میشه

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
اع حواسم نوی توم ه لکی بلدی

اه بلدم

اهل کویی

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

م اهل لرستان تو هاینه کو

منی لرستانم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
من خودم نمیچسبم بهش ولی روشن میکنیم سریع فضا خونه گرم میشه

خب اگه خونه سرد باشه مجبوریم بچسبیم بهش دیگه

شما خونتون بزرگه؟وقتی هوای بیرون شدید سرده خونتون گرم میمونه؟ توصیه میکنی من بخرم؟البته خونمون۶۵متره ولی پنجره بزرگ داره که دوجداره هم نیست لامصب

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
اع😍 اوفیش

مه هامه کویشت🤣

خب اگه خونه سرد باشه مجبوریم بچسبیم بهش دیگه شما خونتون بزرگه؟وقتی هوای بیرون شدید سرده خونتون گرم ...

من نمیتونم توصیه بکنم یا نکنم تو خریدش چون این اولین بخاری که من داشتم و اختلافشو با بقیه بخاری ها نمیدونم چقدره. ولی از این راضی ام. خونمون ۸۰ متر خوب گرم میکنه 

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
من نمیتونم توصیه بکنم یا نکنم تو خریدش چون این اولین بخاری که من داشتم و اختلافشو با بقیه بخاری ها ن ...

کجایید،شهرتون سردسیریه؟

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
م هامه ایلات😂

یعنی کو

خرماوه؟؟