2777
2789

من فردا امتحان شیمی / زمین/زیست دارم/و یه مقاله هم دارم که بخونم 

شیمی دو فصل هست  یک بخش رو بلدم 

زمین 4 صفحه پر نکته 

زیست رو قبلا خوندم مرور میخواد کنم. 

فردا ساعت ۶ صبح میرم مدرسه تا ساعت ٨ شب گیر هستم. 

پس فرداش هم دوباره ۶ صبح باید برم مدرسه تا ساعت ٧ شب گیر هستم. 

پس فردا هم 10 صفحه تکلیف ریاضی /و امتحان مطالعات دارم و امتحان زبان انگلیسی که هیچی از زبان نمیدونم 

روز دوشنبه هم امتحان زیست دارم که هیچی ازش نمیدونم یک فصل هست و امتحان دینی اون یک درس هست 

ساعت ۶ صبح هم میرم مدرسه. 

و ٣٠ دقیقه قبل شروع کلاس تو مدرسه هستم

کاربری دو نفر  زمستون برفی و گرد آفرید شاهنامه قدیمی❤️                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندمی که هم مطالعات داری هم زیست ؟

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

برا امروز از 4عصر شروع کن شیمی فصلی رو که بلد نیستی بخون بعد نیم ساعت استراحت زمین بخون بعد یه ساعت استراحت کن مقاله رو بخون شب هم تا خوابت ببره مقاله رو بخون

صبح بعد نماز صبح بیدار بمون زیست رو مرور کن(البته اگه مطمئنی بیدار میشی)

مدرسه روبپیچون فدای مامانم بشم وقتی امتحانم زیادبودیامیگف کلانره یاهرکدوم راحته بخون زنگ امتحان سخت ...

نمیشه که. همه رو باید برم😥

برا امروز از 4عصر شروع کن شیمی فصلی رو که بلد نیستی بخون بعد نیم ساعت استراحت زمین بخون بعد یه ساعت ...

خداروشکر اومدی. 

بببین من ساعت 15 از مدرسه تعطیل میشم میرسم خونه. ساعت 16 باید برم کنفرانس مقاله. تا ساعت 17ونیم

تو اون یک ساعت مقاله رو میخونم چون قبلا مقاله رو خوندم. البته منظور از قبلا خیلی وقت پیشه ولی یادم میاد. 

بعد ساعت 18 باید برم امتحان شیمی. تا 7و نیم شب گیر هستم بعد برسم خونه ساعت 8 شب هست

خلاصه زیادبه خودت سخت نگیرحیف اون همه استرس داضطرابی که کشیدمم بهترین دانشگاه دولتی قبول شدم آخرش چی ...

نه ارزش داره... باریکلا میتونم بپرسم چی قبول شدید؟ 

خداروشکر اومدی.  بببین من ساعت 15 از مدرسه تعطیل میشم میرسم خونه. ساعت 16 باید برم کنفرانس مقا ...

الان ببین درست متوجه شدم

شنبه:امتحان های شیمی ،زمین،زیست+مقاله

یکشنبه:درس خاصی نداری ولی تا ۸ شب کار داری

دوشنبه:امتحان زیست و امتحان دینی.تا۷ شب کار داری

سه شنبه:امتحان مطالعات و زبان

چهارشنبه:درس خاصی نداری

وضعیت درس ها:

شیمی دو فصل یک فصل باید بخونی یه فصل مرور

زمین ۴ صفحه نکته باید بخونی

زیست :دوبار امتحان داری در مجموع سه فصل یه فصلشو فقط مرور میخواهی

دینی:یه درس باید بخونی

مطالعات:یه درس باید بخونی