2777
2789

نامزدم دیروز یه عکس از خودمون گذاشته بود اینستاگرامش، من راستش هنوز خیلی راحت نیستم که انقدر علنی کنیم ارتباطمون رو، حتی عکس پروفایل اینستاگرامش عکس سیاه و سفیده دست منه که گرفته توی دستش، یه تتو روی دستم دارم و تو عکسه هم اون تتو مشخصه و معلومه که دست منه

خب ...

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

فالورهاش معدودن، ولی بازم من راحت نیستم ،دیشب باهم صحبت می کردیم، بهش گفتم که کاش فعلا عکس رو نذاشته بودی، من و تو که عاشق هم بودیم و هستیم چه فرقی می کنه بقیه بدونن یا ندونن، 

واقعا جا خورد، گفت چی؟!

یه بار دیگه بگو، گفتم چی رو بگم؟ 

میگه بگو چی گفتی الان ما چی هستیم، 

گفتم ما عاشق هم بودیم و هستیم. 

خیلی خوشحال شد، یه لبخند گنده ای زده بود ، چشماش برق می زد، اصلا یادم رفته بود که تا حالا بهش نگفتم اینو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فالورهاش معدودن، ولی بازم من راحت نیستم ،دیشب باهم صحبت می کردیم، بهش گفتم که کاش فعلا عکس رو ن ...

سلام مونا جونی خوبی؟

به به چقدر این اقا امیر بااحساسه خیلی کم پیش میاد یکی انقدر متعهد وفاادار باحساس پای عشقش بمونه قدرش‌ رو بدون