2777
2789

بچه ها میگم برا استریت شدن داخل علوم پایه ، سیب سبز کجا گیر آوردین برا خوندن ؟ خریدین یا از کتابخانه ای چیزی گرفتین؟؟ بعد سیب سبز لادی بگیرم یا دنتا؟؟

سلام عزیزم پزشکی تعهدی رفتی آخر؟مشاور دخترم بهش گفته روزانه نمیاری باید بری پزشکی تعهدی....شما از شرایط حقوقیش خبر داری؟درست میگن که حقوقش کمتر از پزشکای عمومی که روزانه خوندن هست؟وشهر محل خدمت خودمون از شهرهای محروم استان انتخاب میکنیم یا اجباریه؟در کل خوبه یا بد؟ممنون میشم راهنمایی کنی

سلام عزیزم پزشکی تعهدی رفتی آخر؟مشاور دخترم بهش گفته روزانه نمیاری باید بری پزشکی تعهدی....شما از شر ...

بده اصلا نزار سراغ تعهدی بره 

تروخدا به چرت و پرت های این مشاورا گوش ندین

به امید رفتن به کربلا روز هامو سپری میکنم🍃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.