2777
2789
عنوان

چک کلاهبرداری

396 بازدید | 7 پست

یکی ازمون کلاهبرداری کرده ویه مقدار پارچه به قیمت زیاد،بهمون انداخته

بهش چک دادیم،میشه چک رو پاس نکرد یا حتما باید قبلش شکایت کنیم ودادگاهیش کنیم؟

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
مشکلتون چیه برو با وکیل حرف بزنی بهتره

تاپیک قبلی رو بخونیدلطفا

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چک رو پاس نکنی برگشت میزنه .باید بری شکایت زودتر اونم باید ببینی قاضی چی میگه چون ممکنه طرف ادعا کنه نه این پارچه ها نبوده که من فروختم گرونتر بوده چون شاهدم که نداری مگر اینکه فاکتور داده باشه و دوربینم فیلم داشته باشی و خلاصه کلی اما و اگر و خرج داره .دعا کن طرف بیاد پارچه هاشو پس بگیره فقط

نه چک رو پاس نکنی برگشت میزنه .باید بری شکایت زودتر اونم باید ببینی قاضی چی میگه چون ممکنه طرف ادعا ...

🙁🙁🙁🙏🙏🙏

اسی خوندم آره دیدم ازشون اینا پارچه متر ی میدن متری ۵۰۰ به بالا گرون برات میفته کلاه بردارن چطور قبول کردید اصلا 

شکایتت به جایی نمیرسه حالا نهایتش ۵ میلیون ضرر بود فدای سر بچه هات حرص نخور تجربه کن 

هی میگن بگو خدا برکت بده 😄

اسی خوندم آره دیدم ازشون اینا پارچه متر ی میدن متری ۵۰۰ به بالا گرون برات میفته کلاه بردارن چطور قبو ...

ای به فدااا

آره دقیقا همون که گفتی بود!😕😕

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12222618&slug=چک-کلاهبرداری&postId=313705286