2777
2789
عنوان

غم دل

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 16 پست

خدا خودش گفته که از مادر دلسوز نسبت به بنده هاش مهربان تره. مشکل از چشمهای ماست که ظاهر دنیایی رو میبینه اگر چشم بصیرت داشتیم اگر پرده ها از جلوی چشممون کنار میرفت کاملا معنی و مفهوم سلامتی  خوشبختی و خیلی چیزای دیگه تو نظرمون عوض میشد.اون بچه پاک و معصومه و شما به سبب مادری و خدمتی که بهش میکنی قراره اون دنیا شفاعتت رو بکنه که همراه خودش وارد بهشت بشی. بخاطر صبر و تحمل و شکرگزاری که کردی.به حرفام فکر کن.خدا به دلت آرامش بده 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خدا خودش گفته که از مادر دلسوز نسبت به بنده هاش مهربان تره. مشکل از چشمهای ماست که ظاهر دنیایی رو می ...

ممنون

منم وارث دردهای بی نقش💔من زنی‌ام که با لب‌های خاموش، هنوز حرف عشق می‌زنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو می‌خوابونِه...زنی‌ام که نگاهش شایدخسته‌ست،ولی هنوزهر روز،تو چشم‌های بچه‌اش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی می‌خوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه می‌کشم و دستای لرزونمو می‌ذارم رو قلبم و می‌گم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنی‌ام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خسته‌م، همین…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.