2777
2789
عنوان

چروک دور چشم

472 بازدید | 23 پست

مدتی رژیم گرفتم بنظرم صورتم خیلی تغییر نکرده ولی متوجه شدم وقتی میخندم دور چشمام کلا چروک میشه وخط های بلندی میافته ،کسی راه حلی داره براش لطفا راهنمایی کنید یا دکتر خوبی معرفی کنید که مشکلمو حل کنه ممنون میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته ؟از کرم های ضد چروک دور چشم فکر کنم بتونی استفاده کنی من‌ خودم سیو دو سالمه الان یه مدت کوتاهیه شبا یکم‌ روغن‌ کرچک میزنم حس میکنم باعث میشه چروکا بیشتر نشه به خط اخمم میزنم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

روغن های گیاهی رو خیلی باید استفاده کنی تا نتیجه بگیری با یکی دو بار نمیشه ولی بوتاکس نکن خیلی بده بنظرم آدم پیر شد بره جراحی کنه بهترین گزینه است

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

[QUOTE=313680419]چجور رژیم گرفتی که صورتت تکون نخورده[/Q کمتر غذا میخوردم ورزش هم میکردم ،البته یه مقدار لاغر حتما شده که چروک میشه ولا نباید چروک میافتاد

چند سالته ؟از کرم های ضد چروک دور چشم فکر کنم بتونی استفاده کنی من‌ خودم سیو دو سالمه الان یه مدت کو ...

من یه چند روز روغن کرچک زدم ،زیر چشمم لک زده ،حالا نمیدونم بخاطر روغن کرچ هستش یا پماد ویتامین ا چشمی که چند چند چشم اونم میزدم چهل سالمه ،تا سه ونه خیلی خوب بودم یه چروک صورتم نداشت یهو شروع شد البته بدون رژیم ،صورتم روی پشونیم خط افتاد ،دیگه فکر کنم بخاطر سن هستش پیر شدم   

من یه چند روز روغن کرچک زدم ،زیر چشمم لک زده ،حالا نمیدونم بخاطر روغن کرچ هستش یا پماد ویتامین ا چشم ...

روغن کرچک معتبر باید بخری خوراکی هم باید باشه اینو عطاری بهم گفت روغن هایی که قابل خوردن هم هستن واسه پوست خوبه تازه ضد لک هم هست