2777
2789
عنوان

متد خیاطی مولر

301 بازدید | 14 پست

دوستان که خیاط هستید و به روش مولر اشنا هستید 

خیلی سخته ؟ تازه میخوام ثبت نام کنم ولی متدشون مولر هستم میترسم با این هزینه ها نتونم ادامه بدم و سخت باشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم محاسباتش یکم پیچیدس

ولی لباسی که با این الگو درمیاد بی نقصه و نیازی به پرو نداره

ولی نگران نباش از پسش برمیای

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من صفر صفرم ینی چجوری  چه محاسبه ای 😂

صفر صفر باشی بهتر یاد میگیری

ببین همه متد های خیاطی وقتی اندازه ها رو میخوای رو الگو پیاده کنی ضرب و تقسیم و کم و زیاد کردن داره دیگه

من گرلاوین کار میکنم خودم

مربیمون میگفت مولر این محاسباتش یکمی سخت تره

ولی بنظرم بعد یه مدت برات راحت میشه وقتی عادت کنی و دستت راه بیفته

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من يه متد ديگه اموزش ديدم استادمون ميگفتن مولر اگه بود خيلي طولاني و سخت بود

من دو سال قبل میرفتم اموزشگاه و بدون الگو اموزش می دادن منم خیلی از سرفصل هارو رفتم ولی درست یاد نگرفتم و رهاش کردم حتی ازمونم ندادم الان می خوام دوباره برم ولی مولر اموزش می دن 

نمیدونم چجوریه ولی