2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم ب فکر خودش که خودش سرحال جوون نگه داره  حسادت میکنم بهش

عزیزم واقعا نمیتونم بابت ناراخت بودنت بهت حق بدم خب چه عیبی داره بره باشگاه اون داره راه درست رو میره اگه شما به فکر خودت نیستی داری کار اشتباهی میکنی توام به فکر خودت باش

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عزیزم واقعا نمیتونم بابت ناراخت بودنت بهت حق بدم خب چه عیبی داره بره باشگاه اون داره راه درست رو میر ...

عزیزم الان زمونه خیلی بدی شده باید آدم پسنداز کنه ما دوتا بچه داریم شوهر ب فکر نیست 

من دلم نمیاد پول خرج کنم واقعیتش 

خب دیگه تو دلت نمیاد برا خودت خرج کنی یا اون برا خودش خرج می‌کنه یا رفیقاش

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم الان زمونه خیلی بدی شده باید آدم پسنداز کنه ما دوتا بچه داریم شوهر ب فکر نیست 

درواقع باید بگی من دلم نمیاد برا خودم خرج کنم  ولی شوهرم دلش میاد

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون