2777
2789
عنوان

عروسی برادرشوهرمه اظطراب دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 85 پست
اگه اهل رقص نیستی الانم ازت توقع ندارن برقصی .منم نه عروسی خودم نه هیچ عروسی دیگه ای نرقصیدم‌الانم ت ...

نه ولی رسمشونه همه باهم باید برقصن وقتی بهش فکر میکنم تپش قلب میگیرم و گلوم خشک میشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی من و آبجیم یه شب بود اصلا رو صندلی ننشستیم😂 همش در حال رقص و بزن بکوب بودیم😛😋😂

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
من یه چیزیو امتحان کردم فکر کنم برات جواب بده  سعی کن سردیجات نخوری  از الان روزی سه لیو ...

اصلا ربطی نداره

هر روز سه لیوان چایی نبات قندشو بالا میبره این چه توصیه ایه!! 

هر کی ی خصوصیاتی داره

یکی برونگرا و شنگول و شاد

یکی درونگرا و ساگت. چیز خجالت اوری نیست که بخواد درمانش کنه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

عزیزم تورو خدا حالا فقط اسم یه دارو رو که اثرش بهترون بیشتره بهم بگو

۲ تا پیشنهاد دارم...قبل از عروسی هر کدوم رو توی روزهای جدا امتحان کن ببین کدومو بهتر میپسندی

اول قبل از اینکه بری عروسی یک قهوه اسپرسو دوبل بخور اصلا پر از انرژی میشی

دوم ی قرص هست که من خودم به عنوان ارامبخش میخورم ..کلر دیاز پوکساید ۵ ..یک دونش رو قبل عروسی بخور ..اظطرابت کامل از بین میره ...پرپرانول هم خوبه 

چه جوری صدایه اهنگ میشنوین ونمیرقصین چه‌جوری خودتونو کنترل میکنین اخه

وقتی تو حال خودمونیم و تنهاییم میرقصیم میخندیم شادی میکنیم تو جمع سخته

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

خبلی ها از شلوغی و سرو صدا بدشون میاد.

منم از عروسی اصلا خوشم نمیاد و طاقت اهنگ بلند و جیغ و داد رو ندارم.شوهرمم اتفاقا همینجوریه...

شوهرم میگه ما نرمالیم بقیه نه،😅😉

وقتی هم عروسی نزدیکان باشه با لبخند خیلی متین و موقر یه جا میشنیم و از هیجانات عجیب غریب دیگران تعجب میکنیم...

عزیزم تورو خدا حالا فقط اسم یه دارو رو که اثرش بهترون بیشتره بهم بگو

کلومیپرامین  . اس سیتالوپرام .  و... تاالان خوردم . نمیدونم از کدامشونه  

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

من لاغرم و قندمم پایینه بنظرت با چایی نبات ممکنه دیابت بگیرم

اگه هر روز سه لیوان بخوری خب ضرر داره

اخه اصلا تاثیری نداره. ایشون همش تلقین کرده فکر کرده خوب شده

ولی این فقط تو ذات خود ادمه. به خود ادم ربط داره