من خیلی تو عروسیا و جمع معذب و خجالت زده میشم چند ساله که هیچ عروسی و جمع شلوغی نرفتم حالا عروسی برادرشوهرمه اگه نرقصم یا فعالیتی نداشته باشم خانواده شوهر میگن بدش میاد قرصی چیزی هست این استرس از بین بره چرا باید من اینجوری باشم بقیه شاد میشن با عروسی و جمع من ماتم میگیرم
هرماه داروهام تغییرمیده . داروهای روانپزشکی بدون نسخه نمیدن . اگه استرست خیلی شدید برو از دوز کم شروع میکنه تااذیت نشی . اولش یکم عوارض داره ولی بعدش عوض میشی . من حتی بایکی حرف میزدم لکنت میگرفتم ازاسترس .ولی خردادعروسی دادشم بود ازاول تاآخرش رقصیدم بااینکه زیاد بلدنبودم. هیچی مثل دارو اعصاب اثر نداره برا تغییر خلق وخو . چون شیمیایی مغز ماکه بهم خورده درست میکنه
سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏
اگه اهل رقص نیستی الانم ازت توقع ندارن برقصی .منم نه عروسی خودم نه هیچ عروسی دیگه ای نرقصیدمالانم تو عروسیا هیچ توقعی ازم ندارن.یه انرژی زا بخور شب عروسی
عروسی خودم که اصلا نرقصیدم فقط یجا نشسته بودم گفتم دل درد دارم خودمو زدم به مریضی
پرانول بخور
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)