الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیشب به زور تونستم از یکی 900پول قرض کنم و امروز صبح رفتم دوتا از کتابامو خریدم و بخاطر روز دختر دیروز هم برا کادو واسه خودم هدفون خریدم بعدش دو هزاریم افتاد عههههه من فردا آزمون دارم نه جمعه دیگه😐 بعد از ساعت دو بعد از ظهر تا الان بکوب دارم درس میخونم که تموم کنم و فک کنم تا صبح بیدارم(یعنی خااااک عالم تو کل هیکلم) و بعدشم قرارع برم آزمون و بعد تا ۱۲/۵_۱قراره استراحت کنم(یا بخوابم یا حموم برم یا فیلم ببینم)بعدشم تا شب فیزیک و زیست و ریاضی و انسان محیط بخونم و اگه وقت شد آزمون رو هم تحلیل کنم و بخوابم
16سالمه !نگید اینجا چیکار میکنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا میتونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم میدونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)