2777
2789

همه مادرا ممکنه عصبی بشن دعوا کنن یا حتی تنبیه،

اما بهش میکی عقده ای قابل باور نیست

مادر واقعیش هستی؟

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینم هست دوس داره بیرون رفتنی ببرمش ولی من نمیبرم تنهایی میرم

خب ببرید شاید بخاطر این است که کار های که دوست داره رو براش نمیکنید

برین باهاش خرید و در خرید ازش بپرسید کدامو دوست داره یا کدامو میپسنده برا شما و...

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤

من دخترم حدود ۱۲ سالش هست. لجبازی هم داره، که به نظرم به خاطر نزدیک شدن به نوجوانی هست. من هفته ای چند بار با دخترم پیاده روی میرم و کل مسیر حرف میزنه راجع به مدرسه و دوستها...من هم بیشتر گوش میدم. به نظرم خیلی برای اینکه به هم نزدیک بشیم مفید بوده...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من دخترم حدود ۱۲ سالش هست. لجبازی هم داره، که به نظرم به خاطر نزدیک شدن به نوجوانی هست. من هفته ای چ ...

مشکل من این که کلن من از دختر بچه ها خوشم نمیومد اصلا  روحیم سازگار نبود نمیدونم خداچرا بهم ۲تا دختر داد   تا اخر عمر من باید فکر اینا باشم    دوس داشتم آزاد باشم

عزیزم دست خودم نیست باورم نمیشه من دوتا دختر دارم  دختر همش دردسر

شما نتیجه کودک همسری هستید

درس عبرت بشید برای بقیه

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
مشکل من این که کلن من از دختر بچه ها خوشم نمیومد اصلا  روحیم سازگار نبود نمیدونم خداچرا بهم ۲تا ...

پس مشکل از شماست نه دخترتون...شما این دو دختر گل را به دنیا آوردید و حداقل تا ۱۸ سالگی در مقابلشون مسئولیت دارید...گناهشون چی بوده که مادرشون دختر دوست نداره؟ 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم