2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دست خودم نیست بخدا

ییعنی چی دست خودت نیست

دوست عزیز رو خودت کار کن

عاشق دخترات شو

روزی چند بار  بشین جلو آینه بگو خدایا شکرت به خاطر این دو تا گل خوشگلی که بهم دادی

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)

ممکنه خسته باشی

اما بهش هر حرفی رو نزن

این حرفایی ک بهش زدی ویران کننده هست

پیج مینا فروتن رو بهت پیشنهاد میکنم در مورد مسایل نوجوانانه در اینستاگرام

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
عزیزم دست خودم نیست باورم نمیشه من دوتا دختر دارم  دختر همش دردسر

اگه پسر داشتی الان تخم طلا واست میزاشت و زناشونم هر روز واست طلا میزاشتن🤐🤐🤐چقدر دلم برا دخترات سوخت،من دخترم دار و ندارمه.هر روز میگم خدایا شکرت دختر دارم بزرگ شه همدممه،دخترم لجباز و شیطون و یکدنده ست ولی تمام وجودمه،خودتم ی زنی پس باید از خودتم متنفر باشی

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
عزیزم دست خودم نیست باورم نمیشه من دوتا دختر دارم  دختر همش دردسر

چی شده که اینجوری فکر‌ کنین؟شما مادرشید بهش محبت نکنین کی محبت کنه؟

با این وعض پس فردا نگید چرا رفت سراغ پسرا اون خواست توجه و محبتی که ازتون زیاد دریافت نکرد رو از جنس مخالف دریافت کنه

شما در قبالش مسئولید باهاش وقت بگذرونید اون بچه گناه داره شما مادرشید حالا که دختر دارید دختر حساسه باید بهش اهمیت بدید توجه کنین بهش هیچوقت دلشو نشکونید اون هیچوقت یادش نمیره🥲

(کودکان شما اینه از خود شمان🫠)

ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY
امدی فقط لج مارو دربیاری؟

باور کن نفسم بند اومد حرفاشو خوندم,میگه دخترم عقده ایه،تا آخر عمرم باید اینا رو تحمل کنم،من از دختر بدم میاد،با خودم نمیبرمش،بعد میخواد دخترش عاشق و دلباخته ش باشه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
عزیزم دست خودم نیست بخدا

برید پیش مشاور،به اینده بچه هاتون فکر کنین خودتونو عوض کنین

وقتی شما به اون بچه بگید نمیخوامت اونم همین حس رو نسبت به خودتون پیدا میکنه و هروقت مادر دخترای دیگه رو ببینه حسرت میخوره

ازتون خواهش میکنم نکنین این کارو اون بچه رو از درون ناخواسته یا خواسته نابود نکنین

ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY