2777
2789
عنوان

چرا خدا نخواست همچین دختری زن من بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6389 بازدید | 158 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید همه چیش ظاهری بوده  خدا شاهده از روی حسادت نمیگم  آخه دیدم این روزها ظاهر و باطن یک ...

حالا یکی از من خوشش اومده ظاهرش میخوره خیلی مثبت نباشه.......واقعا اعتقاد داری ظاهر ملاک نیست؟؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
سه سال پیش اوضاع مالی ام خوب نبود اونم امسال طلاق گرفته بود بچم داشت حتما دلایل خودشو داشت

آها......خوب ببین بسپار به خدا......ذکر افوض زیاد بگو

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
سه سال پیش اوضاع مالی ام خوب نبود اونم امسال طلاق گرفته بود بچم داشت حتما دلایل خودشو داشت

شاید دیگه امادگی ازدواج نداره یا شاید مادرش نمیخواد ک دخترشو ب دردسر بندازه دوباره

این نیز بگذرد .....
شاید همه چیش ظاهری بوده  خدا شاهده از روی حسادت نمیگم  آخه دیدم این روزها ظاهر و باطن یک ...

نه ظاهر و باطنش رنگ بوی خدایی داشت انشالله خوشبخت شه دیگ چیکار کنم کاری ازم بر نمیاد

جاذبه چونه زدنی نیست

وقتی خوشش نمیاد یعنی خوشش نمیاد دیگه

اون برای شما ایده آل بود. لزوما به این معنا نیست شما هم براش ایده آل هستین

میدونم این پست حالت درد ودل داره و عاشق شدن هم ایرادی نداره اما برام کمی عجیبه که معمولا تو پست های مشابه (آقا و خانمش هم فرق نداره)، افراد فقط انگار خواسته خودشونو مهم تر می دونن: "من" دوستش داشتم. "من" باهاش خوشحال بودم. برای "من" ایده آل بود. 

و فکر می کنن اگه ده بار و بیست بار و چهل بار پا پیش بزارن طرف نظرش عوض میشه و معیارهای جذابیت براش متفاوت میشه

بهترین کار برای خود آدم اینه که همون بار اول که نه رو شنید سعی کنه به شیوه سالم باهاش کنار بیاد و به زندگی ادامه بده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!