2777
2789
عنوان

چرا خدا نخواست همچین دختری زن من بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6389 بازدید | 158 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاذبه چونه زدنی نیست وقتی خوشش نمیاد یعنی خوشش نمیاد دیگه اون برای شما ایده آل بود. لزوما به این م ...

میخواستم شانس دوباره ای داشته باشم چون اون دختر خاص بود برام شما درست میگی

آخه یک نفر که من عاشقش بودم عاشق یکی دیگه بود، عشقی که به اون دختر داشت اون دختر رو پاک و ساده می دید اما من رو یک دختر..... درصورتی که من حتی تا قبل از خودش با یک پسر هم حرف نزده بودم 💔 و خدا شاهده من تمام عيب های اون دختر رو می دیدم اما اون آقا نه 💔 یک بار هم رفتم غیرمستقیم عیب دختره رو بهش گفتم باز آدم بده من شدم چون عشقی که به اون دختر داشت گولش می زد بهش می گفت این دختری که عاشقشی سالمه اما اینی که داره از عشقت بد میگه دختر بدی هست 🖤

الان دیگه هیچی از اون دختره بهش نمیگم اما خدا کنه هرچه زودتر واقعیت ها رو ببینه تا قبل از این که دیر بشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

حالا یکی از من خوشش اومده ظاهرش میخوره خیلی مثبت نباشه.......واقعا اعتقاد داری ظاهر ملاک نیست؟؟؟؟؟

کاری به اعتقاد نداره عزیزم 

و گاهی با تست های معتبر روانشناسی که تو کلینیک های روانشناسی می گیرند شخصیت هاشون لو میره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈