2777
2789
عنوان

کسایی که واقعا میخان لاغر کنن بیان

527 بازدید | 73 پست

سلام دوستان .من قبلا با یه گروهی تو همین نی نی سایت تونستم ۱۵کیلو کم کنم تو سه ماه و ثابت بمونم اما بعد چند سال باردار شدم و زایمان و... باز اضاف وزن پیدا کردم باید حدااقل ۱۰کیلو کم کنم و یکم ارادم ضعیف شده 

اگه کسی هست که واقعا بخاد وزن کم کنه و پرانرژی و بااراده باشه بیاد باهم ی گروه تشکیل بدیم و اندام زیبامون رو زیباتر کنیم😍

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

اگر کسی مایله ی گروه تو ایتا بزنیم و شروع کنیم 

منکه سفت و سخت باید بگیرم حتما این چند کیلو اضافه رو کم کنم بشدت رو مخمه و اعتماد بنفسمو بدجور اورده‌پایین

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 🗿🚬

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چنبار گروه تشکیل دادیم ولی کسی همراهی نکرد.اگه شما گروه میزنین منم اد کنین 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من میخام رفتم دکتر ولی ولش کردم باز از امروز شروع کردم

منم چند باری ول کردم ولی اینبار دیگه نمیخام بشکنمش باید کمش کنم

میشه تو تلگرام باشه گروهتون

عزیزم تلگرام ف یلتر ش کن میخاد .ایتا بهتره بنظرم یا روبیکا

باشه دوستان من یه گروه میزنم لینکش رو میزارم شما عضوش شین.فقط و فقط تاکید میکنم کسایی که واقعا میخان لاغر کنن و اراده دارن عضو بشن .

الکی از روی احساس عضو نشین و. لفت بدین و بقیه رو هم ناامید کنین

من شیر میدم  اگر به دردتون میخورم بیام😂😂😂😂 چون رژیم شیردهی متفاوته  فردا پس فردا هم ...

عزیزم من خودمم شیر میدم توی رژیممون هم قرار نیس چیزی حذف بشه  اگه مایلی بیا

عزیزم من خودمم شیر میدم توی رژیممون هم قرار نیس چیزی حذف بشه  اگه مایلی بیا

من هنوز اراده م قوی نشده 😕

میل به خوردن رو نمیتونم کنترل کنم 

البته چیزی هم نمیخورم خدایی ولی حس میکنم گروهتون رو خراب میکنم