2777
2789
عنوان

عجب بارونی میاد مشهد دوستان جاتون خالی دارم میرم حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 129 پست

برای خوب شدن حال دلم دعا کن دعا کن به زندگی عادی برگردم و خییلی خوشبخت و موفق و آبرو دار و سالم باشم دعا کن انقد خوشبخت و موفق و آبرو دار و سالم و خوشحال باشیم و زندگی به مراد دل من و عزیزانم باشه همه حسرتمونو بخورن😭🤲

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

خواهشا و لطفاً دعا کن انشالله هر کی هر بدی و ظلم و هر کار بدی و هر حرف بدی با من و عزیزانم کرد انشالله همین امروز بدتر سرشون بیاد و خیر نببینن هرگز از زندگیشون انشالله همونجور که دلمونو شکوندن دلشون بدتر بشکنه😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله پدرم اذیتمون نکنن و دیگه خون به دلمون نکنه واقعا اذیت میکنه تو رو خ ...

الهی بمیرم برا دلت عزیزم خیلی برآت دعا کردم بخدا 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
خواهشا و لطفاً دعا کن انشالله هر کی هر بدی و ظلم و هر کار بدی و هر حرف بدی با من و عزیزانم کرد انشال ...

الهی دورت بگردم بخدا براتون کلی دعا کردم 

برای خوب شدن حال دلم دعا کن دعا کن به زندگی عادی برگردم و خییلی خوشبخت و موفق و آبرو دار و سالم باشم ...

چرا اینقدر ناامیدی تو دختر آخه امیدت بخدا باشه گلم 

لطفا دعا کن یه خونه بزرگ ویلایی تو یه منطقه عالی شهرمون بخریم به اسم مادرم و زندگی عالی و خوب داشته ...

چشم امشب دوباره دارم میرم حرم الهی همه مستاجره ها صاحب خونه بشن بخصوص شما قشنگم

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالل ...

همه پیام هاتون خوندم عزیزم خیلی برات دعا کردم امشب دوباره میرم عزیزم 

توروخدا من و یادت نره حال روحیمخوب نیس کارام گره داره خیلی

میفهمت اتفاقا این روزا حال خودمم خوب نیست زیاد میرم حرم امشب دوباره میرم