2777
2789
عنوان

.هر چی پیام میدم جواب نمیده....😵😵

231 بازدید | 20 پست

از یه کانال تو تلگرام لباس سفارش دادم  

خرید حضوری هم ندارن 

۱۱۰۰۰ تا هم عضو داره چند تا هم رضایت گذاشته بود اعتماد کردم 

چیکار میتونم کنم؟ شماره حسابشم دارم میتونم شکایت کنم؟

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی همین حالا شکایتت کن ازش الان میره پولتو میخورهههه😱💔😐 شک نکن باهاش به ترکیه و کانادا سفر کر ...

چرا مسخره بازی در میاری 

۳۵۰ پولی نیست 

ولی اگه کلاهبرداری باشه ۱۱۰۰۰ تا عضو داره فقط من نیستم

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
حالا صبر کن

صبر میکنم 

امیدوارم اینطوری نباشه

از کیه جواب نمیده؟

نزدیک ۱۰ روز

چرا مسخره بازی در میاری  ۳۵۰ پولی نیست  ولی اگه کلاهبرداری باشه ۱۱۰۰۰ تا عضو داره فقط من ...

خواهر ۳۵۰ پوله اخه؟حس اوناییو گرفتم که تا فروشنده میخواد جواب بقیه رو بده یکی از مشتریاش هی پیام میده میگه کلاهبرداری کرده😐💔صبر کن دو دقیقه

واییی همین حالا شکایتت کن ازش الان میره پولتو میخورهههه😱💔😐 شک نکن باهاش به ترکیه و کانادا سفر کر ...

حتما باید. یه. پول گنده باشه ک بره شکایت کنه؟ 

تو این مملکتی ک داریم برای قرون قرون پولمون عرق میریزیم اگه بزاریم یه هزار تومن از پولمون و بخورن عجیبه! 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
خواهر ۳۵۰ پوله اخه؟حس اوناییو گرفتم که تا فروشنده میخواد جواب بقیه رو بده یکی از مشتریاش هی پیام مید ...

مگه گفتم دو دقیقه نزدیک یه ماهه سفارش دادم

حتما باید. یه. پول گنده باشه ک بره شکایت کنه؟  تو این مملکتی ک داریم برای قرون قرون پولمون عرق ...

همین 

۳۵۰ پول زیادی نیست 

ولی اینهمه ادم اونجا هستن ببین این کارو کنه چقدر پول میشه

حالا امیدوارم اینجوری نباشه

حتما باید. یه. پول گنده باشه ک بره شکایت کنه؟  تو این مملکتی ک داریم برای قرون قرون پولمون عرق ...

خودم یه زمانی انلاین شاپ داشتم کارا طول میکشه یه مشتریم مثله همین بود هی میگفت پولم کو چیشد نکنه پولمو خوردی 

منه بدبخت اونموقع داشتم جنسارو دوخت میزدم 😐💔

بسته به دستش رسید طلبکارم بود دیر رسید ازت شکایت میکردم مگرنه