2777
2789
عنوان

.هر چی پیام میدم جواب نمیده....😵😵

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 20 پست
همین  ۳۵۰ پول زیادی نیست  ولی اینهمه ادم اونجا هستن ببین این کارو کنه چقدر پول میشه حال ...

انشالله ک اینجوری نیس ولی من اگه باشم حاضرم دو برابرش و خرج کنم تا ازون طرف شکایت کنم و حالشو جا بیارم 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
خودم یه زمانی انلاین شاپ داشتم کارا طول میکشه یه مشتریم مثله همین بود هی میگفت پولم کو چیشد نکنه پول ...

دیگه یک ماااااه درگیر بقبه مشتریا باشی طبیعی نیس این اصلا مشتری مداری نیس ک حتی جواب هم نتونی بدی حداقل همون اول باید بگی آقا یه هفته ده روز طول میکشه تا برسه دستتون 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک اینجوری نیس ولی من اگه باشم حاضرم دو برابرش و خرج کنم تا ازون طرف شکایت کنم و حالشو جا بیا ...

انشالا 

اره وقتی خواستم یه چیزو سفارش بدم سریع جواب داد حالا الان .....

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
دیگه یک ماااااه درگیر بقبه مشتریا باشی طبیعی نیس این اصلا مشتری مداری نیس ک حتی جواب هم نتونی بدی حد ...

۱۰ روز گفته بود طول میکشه

الان بیشتر از ۳ هفته هست 

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏