2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیان معلم خصوصی پرش 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 9931 بازدید | 53 پست
کلاس هم هست پیشمون نمیدونم درمونده شدم کلا  کلاس هر زمانی بری خودشون برنامه میدن بهت

کلا پکیج و بیخیال شو کلاسای خوب ثبت نام کن همین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
کلاس برو کلا پکیج نرو سمتش

کلاس مثلا منکه یه هفته دیگه برم با اونکه سه چهار ما پیش ثبت نام کرده یه درس میخونیم 

میشه در مورد کلاس توضیح یدید 

؟ 

یا از اول شروع میکنن 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس برو کلا پکیج نرو سمتش

برا امتحان نهاییا نمی‌دونم چیکار کنم 

معلمامون افتضاحن 🤦🏻‍♀️

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
کلاس مثلا منکه یه هفته دیگه برم با اونکه سه چهار ما پیش ثبت نام کرده یه درس میخونیم  میشه در م ...

میری ثبت نام میکنی ب محض تشکیل کلاس جدید شمام میری

اگرم نه با اون کلاسای دیگ ک تشکیل شده میری میشینی درستو میخونی کلاس ک کلا تموم شد دبیرتون برا شماهایی ک جدید رفتین مابقی مباحث رو توضیح میده

حس اژدهایی رو دارم که دستش سوخت ؛ فوت کرد !
پکیج نخر به جاش استاد های خوبی هستن که کلاس انلاین میزارن یا ویدیو های رایگان که تو الا میزارن بهتره ...

کجا برم ویدواهاشون ببینم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

میری ثبت نام میکنی ب محض تشکیل کلاس جدید شمام میری اگرم نه با اون کلاسای دیگ ک تشکیل شده میری میشین ...

از رو کتاب کار میکنن ؟ یا فقط تست

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

شرایط نداری کلاس بری ؟ برا هر کدوم از درسا ی منبع خوب بگیر خودت بخون

کلاسا همه تستن

من تشریحی می‌خوام استاد میشناسین؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
رشته ت چیه

تجربی