2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیان معلم خصوصی پرش 😣

9923 بازدید | 53 پست

زنگ زدم گفتن بسته ب همراه فیلم و کتاب تست میشه حدودا ۸تا ده 

حالا نمیدونم چی کنم ؟ 

ارزش داره بخرم 

کسی خریده ؟ 

اخه مبلع زیادیه برام 

اگه واقعا تاثیر داره بخزم 

تازه تصمیم ب خوندن درس گرفتم واسه کنکور 

چند سال پیش کلاس دیپلم گرفتم 

لطفا راهنمایی در مورد پرش مبخام

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آغا پکیج نخر ب درد نمیخوره من پارسال حرف اخر خریدم انگاری پولمو ریختم تو جوب چارتا کلاس کنکور برو ...

اره منم حرف اخر خریدم کلا نخوندمش پرتش دادم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

آغا پکیج نخر ب درد نمیخوره من پارسال حرف اخر خریدم انگاری پولمو ریختم تو جوب چارتا کلاس کنکور برو ...

تجربی؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
اره منم حرف اخر خریدم کلا نخوندمش پرتش دادم 

تجربیی؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
ا واقعا شما خریدید ؟ بد بود

نه من نخریدم ولی از خیلیا شنیدم که پرش خوب نیست

به جاش کلاس کنکور آنلاین یا حضوری بری خیلییی بهتره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
اره

برا تشریحیم خوب نیست؟

نه من نخریدم ولی از خیلیا شنیدم که پرش خوب نیست به جاش کلاس کنکور آنلاین یا حضوری بری خیلییی بهتره

کلاس هم هست پیشمون نمیدونم درمونده شدم کلا 

کلاس هر زمانی بری خودشون برنامه میدن بهت

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹