یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
یک بار مصرف هست دیگه؟ مطمئن هستین؟ امروز میخوام برم زالو درمانی برای جوش های صورتم و خیلی میترسم ک یه زالوی استفاده شدرو بذاره رو پوستم چون میگن هپاتیت میگیری😐😭
[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
یک بار مصرف هست دیگه؟ مطمئن هستین؟ امروز میخوام برم زالو درمانی برای جوش های صورتم و خیلی میترسم ک ی ...
یکبار مصرف هستن وقتی روی بدن کسی جاگیر بشه تا جای که میتونه میخوره بعد میمیره
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
وای واقعا؟ زالو رو من پرسیدم خود این کسی ک میخاد برام بذاره خودش میاره راه تشخیصی نداره که خو ...
نه راه تشخیص ندارع .منم میخواستم برای شفاف شدن پوستم بندازم پشیمون شدم.چون گفتن بعضی جاها زالو رو قبل از ترکیدن در میارن .بعد تو تشت آب میندازن .زالو خودشو خالی میکنه دوباره استفاده میکنند .برای همین ترسیدم