2777
2789

میخوام برم زالو درمانی امروز

و خیلی نگرانم که یه زالوی استفاده شدرو بذاره رو پوستم

امکانش هست؟ شنیدم ک زالو رو بعد خوردن خون میکشن درسته؟ یا خونش رو میشه تخلیه کرد و دوباره استفاده کرد؟وای خیلی میترسم

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله جای مطمن برو 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
نه بابا امکان نداره

یک بار مصرف هست دیگه؟ مطمئن هستین؟ امروز میخوام برم زالو درمانی برای جوش های صورتم و خیلی میترسم ک یه زالوی استفاده شدرو بذاره رو پوستم چون میگن هپاتیت میگیری😐😭

بله جای مطمن برو 

طب سنتی هست یه آقایی هست ک مطب داره و طب سنتی هست و یه محله هم میشناسنش و اکثرا همه محل هم میرن پیشش بنظرت مطمئنه؟🙁در این حد مطمئنم

یک بار مصرف هست دیگه؟ مطمئن هستین؟ امروز میخوام برم زالو درمانی برای جوش های صورتم و خیلی میترسم ک ی ...

عزیزم زالو وقتی خون میخوره چاق میشه باید بکشنش چون کلی خون کثیف خورده بادکنک ک نیس توشو خالی کنن😂

بله عزیزم امکانش هست باید زالو رو از جایی که مطمئنه بگیرید.

وای واقعا؟ زالو رو من پرسیدم خود این کسی ک میخاد برام بذاره خودش میاره 

راه تشخیصی نداره که خود آدم با دیدن اون زالو بفهمم؟ که زالوش دست اول هست؟ 

یک بار مصرف هست دیگه؟ مطمئن هستین؟ امروز میخوام برم زالو درمانی برای جوش های صورتم و خیلی میترسم ک ی ...

یکبار مصرف هستن وقتی روی بدن کسی جاگیر بشه تا جای که میتونه میخوره بعد میمیره

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
عزیزم زالو وقتی خون میخوره چاق میشه باید بکشنش چون کلی خون کثیف خورده بادکنک ک نیس توشو خالی کنن😂

یعنی دیگه زنده نمیمونه؟ خیلی میترسممممم😭🙁

همسایه ی ما توخونه خودش زالو مینداخت زانوش میدونم وای من که میترسم 

ممنونم عزیزم

راهی برای تشخیص دست اول بودن زالو نیستش؟ 

وای واقعا؟ زالو رو من پرسیدم خود این کسی ک میخاد برام بذاره خودش میاره  راه تشخیصی نداره که خو ...

نه راه تشخیص ندارع .منم میخواستم برای شفاف شدن پوستم بندازم پشیمون شدم.چون گفتن بعضی جاها زالو رو قبل از ترکیدن در میارن .بعد تو تشت آب میندازن .زالو خودشو خالی می‌کنه دوباره استفاده میکنند .برای همین ترسیدم