2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید هر چندساعت ضد آفتاب تمدید کنم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

آبرسان طبیعی و شیمیایی لطفا معرفی کنید برای پوست چرب

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

جوش سر سیاه روی گونه و بینی رو چجوری از بین ببریم؟؟

پوست دستهام بشدت خشکه .چی کار کنم؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

چطوری جوش های سر سیاه بینی رو از بین ببرم؟ و اینکه چطوری با کانتور بینی گوشتی رو کوچک و قلمی نشون ب ...

عشقم باید کانسیلر و‌کانتور داشته باشی وسط بینی نازک کانسیلر اطراف کانتور و بعد فید کنی 

جوش سر سیاه با یه چیز نمیره که بهت بگم بری بخری بره 

بایدد روتین بری روتین چی میزنی داری؟

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami

بهترین تونر برای پوست چرب ؟

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

استارتر یه پمادی چیزی هست قبل از اصلاح صورت بزنیم بعدش جوش نزنیم؟

برای بند اخداختن منظورمه

بعضی ها میگن قبلش پودر بچه بزنی خوبه ولی اینم ضرر داره انگار

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞