2777
2789

دوستان ۴ ماهه عمل کردم

تا ماه سوم مداوم چسب میزدم ،یه ماهه فقط شبا چسب میزنم و یه ماهه نوک بینیم ورم کرده انگار یعنی قبلا این شکلی نبود

شما تجربه شمابه داشتین ؟

سر کارم نمیتونم چسب بزنم 💔

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 

تا یک سال این ورما طبیعیه بینیت گوشتی بود؟

میگن برای بعضیا تا 4 ماه بعضیا هم 8 ماه لازمه بستگی به توصیه دکترت داره

و اینکه چرا نمیشه سرکار چسب بزنی تا حد امکان سعی کن چسبتو بزنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک سال این ورما طبیعیه بینیت گوشتی بود؟ میگن برای بعضیا تا 4 ماه بعضیا هم 8 ماه لازمه بستگی به ت ...

اره تقریبا گوشتی بود

:(((

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 
عزیزم شما حالت چشماتون خوب شد؟ من خیلی چشام زشت شده😭

اره عزیزم اصلا نگران نباش همه چی برمیگرده به حالت اولش 

اولا همه جا ورمه 💋

مرسی عزیزم واسه شما چقد طول کشید تا خوب شد؟ چیکار کردین؟ کمپرس سرد استفاده کردین؟ 

دو ماه تقریبا

اره ولی ده روز اول فقط

دو ماه تقریبا اره ولی ده روز اول فقط

دکتر وقتی آتل رو برداشت دیدم بینیم خیلی خیلی کوچیک و عروسکی شده درصورتی ک همه میگندبعد برداشتن آتل بزرگه! یعنی مال من همینقد کوچیک میمونه؟ خیلی نارحتم مثله خوک شدم اینقد کوچیکه هیچیش معلوم نییت فقط دوتا سوراخش مشخصه😔

دکتر وقتی آتل رو برداشت دیدم بینیم خیلی خیلی کوچیک و عروسکی شده درصورتی ک همه میگندبعد برداشتن آتل ب ...

والا اندازش نمیدونم ولی یکم میاد پایین سربالاییش

آها چقد طول میکشه؟ 

بستگی به پوست بینیت داره برا دخترخاله من یک سال طول کشید قشنگ بشه