2777
2789
عنوان

زردی پسرم لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 31 پست

زردی بالای ۱۴ دستگاه میخواد

الان نذار

پسر من تا ۱۲ رسید و ۱ماه زردی داشت، کلی دکتر بردم ۳تا دکتر بهم گفتن احتمالا بخاطر زردی شیر مادر هست و تا ۴۰ روز از بین میره، واقعا هم بچه ۴۰ روزه شد زردی رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دوستم بجه تو ۵ الی ۳روزگی حتما حتما تاکید میکنم حتما پزشک متخصص اطفال ببینه درمورد شیر مناسب ب ...

اهن ومولتی ویتامینو که پایان شش ماهگی میدن

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
راستی خبر داری که از فردا شیرخشک رو فقط با کاملی نوزاد میدن، خواستی بخری باید کاملی نوزاد رو بگی

بچه منم گفتن نیاز به دستگاه و بستری داره ولی من ۲۴ ساعت بیدار,موندم ی سره بهش شیر دادم دفع شد اومد پایین

آره پارسال هم اینجوری بود البته شیر رژیمی بچه من شیر,پاستوریزه میخوره دیگه

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
ببین دوستم بجه تو ۵ الی ۳روزگی حتما حتما تاکید میکنم حتما پزشک متخصص اطفال ببینه درمورد شیر مناسب ب ...

تازه سه روزشه میشه و فردا اولین بهداشتشو‌میخوام ببرم 

بخدا این شیر خشکم خود متخصص اطفال داد زردیشم همونا چک‌کردن

واگرنه من از کجا میفهمیدم

من دیدم سینم شیر نداره زود بردمش که گشنه نمونه

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
تازه سه روزشه میشه و فردا اولین بهداشتشو‌میخوام ببرم  بخدا این شیر خشکم خود متخصص اطفال داد زر ...

عزیزم 

ببخشید یادم رفت تبریک بگم قدمش مبارک باشه خدا بهت صبر و توان بده و کمکت باشه از عهده ی مراقبت این کوچولو بر بیای 🌹😘

عزیزم  ببخشید یادم رفت تبریک بگم قدمش مبارک باشه خدا بهت صبر و توان بده و کمکت باشه از عهده ی ...

مرسی عزیزم واقعا شرایط بدیه پراز ترس و‌نکرانی

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
مرسی عزیزم واقعا شرایط بدیه پراز ترس و‌نکرانی

می فهمم

روزهای قشنگ و شیرین هم تو راهه

همه پشت سر گذاشتیم اینا رو 

وایسا دو سه هفته دیگه همه چی روال میشه 

مراقب خودت باش 

قدم نو رسیده مبارک عزیزم

منم تو بیمارستان شیر نداشتم به بچم‌شیرخشک دادم همون تو بیمارستان صورتش و کل بدنش شد پر از دونه بعضیا میگفتن دونه های گرمی ولی بعدا متوجه شدم برای الرژیش به پرتئین گاوی بوده 

زردی بچه ی من تا ۱۴هم رفت سه روز توخونه زیر مهتابی بود دکتر بهش  قطره هم داد